Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Listwa chromowana na maskę, do VII, 2005 lift

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Listwa chromowana na maskę, do VII, 2005 lift

Tak jak w tytule, poszukuję takiej listwy - od kilku dobrych miesięcy - złodziej oderwał ją od maski, zostawiając resztki kleju. Tylną na szczęście zostawił.

Chodzi o hatchbacka.

W serwisie hondy podali cenę 700 zł - może z Japonii chcieli ściągać? Nie wiem. To trochę za dużo, może ktoś przypadeczkiem ma używaną?

To tak rzadki element, że nawet nie mogę znaleźć zdjęcia hondy z taką listwą...

Pozdrawiam!
    Last edited by Spinkha; 08-11-2019, 02:59.

a może poszukaj maski z taka listwa... ostatnio gdzieś mi się rzuciła w oczy na olxie maska z listwą za 50pln bo była cała zgnita i miała wgnioty ale listwa była ok. Jeszcze w żadnym angolu nie trafiłem z listwą więc jeśli chcesz mogę Ci taka bez listwy opchnąć ew możesz spróbować zeskrobać klej i spolerować żeby śladu nie było.

Comment

No w ostateczności tak będę musiała zrobić, klej tak czy inaczej muszę zeskrobać. Ale szukam dalej niestrudzenie, maski też będę teraz wrzucać do wyszukiwarki, a nuż coś.

Dzięki za odpowiedź!
      Last edited by Spinkha; 08-11-2019, 16:09.

Comment

Zamieszczone przez Spinkha Zobacz posta
        To tak rzadki element, że nawet nie mogę znaleźć zdjęcia hondy z taką listwą...
        SDC10524.jpg
        Ale nie do sprzedania

Comment

No właśnie! Sedany siódemki mają te listwy. Niepotrzebnie ograniczyłam się w poszukiwaniach.

Comment

Working...
          X