Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wodorowanie silnika 1.7 ctdi przebieg niby 180 tys km

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wodorowanie silnika 1.7 ctdi przebieg niby 180 tys km

hej ziomale, mam pytanie czy wodorowanie silnika coś daje?
    Czy wyczyści zmienną geometrię????
    Na co wpływa - ale tak bez ściemy - bo jak się zadzwoni do mechanika który to robi to zabieg to cudowne uzdrowienie silnika

Nie jest tak kolorowo jak mówią. Szkoda kasy. Hehe wszystko jest cudowne, ale dla tego co to robi, bo zasilasz mu portfel. Jak silnik bierze olej, masz dpf zadyfiony czy egr, to tylko fizyczne czyszczenie i naprawa.

Comment

moze inaczej, czy jest ktos kto wodorowal diesla, wszystko jedno jakiego, i moze cokolwiek napisac?
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Silnik nie berze oleju!

Comment

Zamieszczone przez ranow Zobacz posta
          hej ziomale, mam pytanie czy wodorowanie silnika coś daje?
          Czy wyczyści zmienną geometrię????
          Na co wpływa - ale tak bez ściemy - bo jak się zadzwoni do mechanika który to robi to zabieg to cudowne uzdrowienie silnika
          Raczej cudowne uzdrowienie portfela tego mechanika. Na zasyfione turbo jest tylko jeden sposób: czyszczenie/regeneracja. Przyklej św. Krzysztofa, powieś króliczą łapkę i zamontuj magnesy. Będzie równie skuteczne a tańsze.
          Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
          Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Przyklej św. Krzysztofa, powieś króliczą łapkę i zamontuj magnesy. Będzie równie skuteczne a tańsze
            świetne kolego rozbawiłeś do łez i nauczyłeś kolejną osobę samodzielnego myślenia
            4gen D15B2/VW Polo AKV/8gen R18A2/407 9HZ/8gen L13A7
            Mój samochód: http://www.civicforum.pl/showthread....AN-Civic-R18A2
            https://www.civicforum.pl/showthread...L13A7-Wiferide

Comment

Tu były nawet testy robione. Efekt na poziomie błędu pomiarowego

Pozdrawiam Czarodziej
              Mój Szogun

Comment

Równie dobrze i za free można trochę wyczyścić wydech i zapchane zamulacze. Wystarczy dać w palnik przez kilka minut. [emoji3] czyli trochę poszaleć na wysokich obrotach

Comment

Ja wodorowałem moje poprzednie auto 2.0 TDI żałuje że jechałem do takiego jednego serwisu gdzie wkładają wąż z wodorem tylko do filtra powietrza i chyba dlatego miałem efekt tylko na jeden, dzień rzeczywiście trochę lepiej się zbierał tylko że następnego dnia już jak przed zabiegiem...
                  A wiem że sieć Carbon Clean robi to lepiej wkładają wąż do dolotu i efekt powinien być lepszy

Comment

Working...
                  X