Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

~~ STANADYNE ~~ dla Forumowiczów HCF zniżka przez cały ROK !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ~~ STANADYNE ~~ dla Forumowiczów HCF zniżka przez cały ROK !

Wymieniłem korespondencję z Panem Tytusem dystrybutorem podgrzewaczy STANADYNE z zapytaniem o "specjaną ofertę" dla NASZYCH Forumowiczów.

oto co mi napisał, wygląda to tak:

"Witam,
    Cieszę się, że urządzonko się sprawdza i nie ma z nim problemu.
    Jestem dość elastyczny (przynajmniej tak mi się zdaje) więc myślę, że możemy pomyśleć o jakimś rabacie na hasło "HCF Honda".

Co do cen na obecną chwilę trend jest taki, że sprzedaję :
    zimą270zł (cena z pobraniem) czyli 256,50zł przy odbiorze osobistym
    latem 200zł (cena z pobraniem) czyli 186,50zł przy odbiorze osobistym

Zakładając, żę dostaniecie od mnie rabat 20% (co wydaje mi się sporym upustem), ceny wyglądałyby nastepująco :

zimą 216zł (cena z pobraniem) czyli 202,50zł przy odbiorze osobistym
    latem 160zł (cena z pobraniem) czyli 146,50zł przy odbiorze osobistym

Co do cen wydaje mi się, że w najbliższych 2 latach tak się będą prezentować - jeżeli by się zmieniły to upust 20% i tak zachowujecie.

Gwarancja na urządzenie jest "teoretycznie" roczna, ale jak ktoś się zgłosi po 2 latach to też wymienię - bo wiem, że na rynku tylko ja sprzedaję te urządzenia ... (oczywiście pomijam salony w których podgrzewacz figuruje i osiąga niebotyczne ceny ~800zł).

W kwestii reklamowej moje strony www.podgrzewacz.prv.pl oraz www.podgrzewacz.com.pl"

Więc sprawa wydaje mi się już jasna. Bywały pytania i zdziwienia dlaczego ceny są różne i wogóle gdzie kupić.
    życzę wszystkim użytkownikom Civica VII 1.7CTDi dobrej współpracy z "Stanadyne" i oby ON więcej nie zamarzało .
    Last edited by rambo7; 06-02-2012, 13:38.
    Kierownik Działu Diesla

No to się nazywa siła administratora. Dzięki !!!

Comment

Witam
      Zakupilem podgrzewacz STANADYNE. Rabat super.

Comment

Working...
      X