Witam wszystkich mam taki problem rozleciała mi się rura dolotowa od filtra powietrza w silniku 1,6 D.Chciałem wymienić ale to nie takie proste bo jest nie do kupienia .Nawet w serwisie nie ma .Moze ktoś tez miał taki problem jak to ogarnąć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uszkodzona rura dolotu. Dolot powietrza - diesel 1,6 i-DTEC
Collapse
X
-
-
Uszkodzona rura dolotu. Dolot powietrza - diesel 1,6 i-DTEC
Podczas wymiana filtra powietrza zauważyłem, że dolot powietrza jest pęknięty - znajdziecie mi jak to się nazywa? - https://www.ersatzteile-honda.de/hon...IFESTYLE/30335
Zdjęcie nie moje, u mnie pęknięcie jest znacznie mniejsze. Na razie zakleiłem taśmą.
Przechwytywanie.JPG
EDIT: Znalazłem to jest to - honda 17228-rz0-g00Last edited by Andrzejhonda1; 26-07-2023, 19:53.
Comment
-
Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez Andrzejhonda1 Zobacz postaMój błąd, nie dopisałem, że chodzi o diesla 1.6 .
Comment
-
-
Drogi interes, mi już dwa razy pęłkł. Ten materiał jest kiepski. Nie wiem jak koszta ale kolega rzucił pomysł aby zamówić silikonowy wąż na wymiar. W Krakowie jest firma która ogarnia takie rzeczy. Muszę tylko wszystko zmierzyć chyba że ktoś zna wymiary średnica oraz długość.Last edited by igi91; 22-05-2024, 05:54.
Comment
Comment