Witam, mam problem z hondą civic 2007 rok 2.2 diesel. a mianowicie po przekreceniu kluczyka nie pojawia sie kontrolka swiec zarowych oraz wskazania temperatury plynu chlodzacego i wtedy nie da rady uruchomic auta. rozrusznik kreci jak szalony a auto nie odpala.i pojawia sie blad. diagnozowany przez 4 mechanikow p0602. jesli wlaczam i wylaczam zaplon za ktoryms razem pojawiaja sie wszystkie kontrolki wraz ze wskaznikami temp. i wtedy auto odpala normalnie.
Ostatni mechanik podobno wymienil komputer na nowy ale nic to nie dalo. masy posprawdzane.
z regularnych rzeczy jest tylko jedna ze auto zawsze odpala za pierwszym razem jak jest zimny.
z racji tego ze smigam tylko po miescie bo jestem dostawca to uruchamiam auto 40 razy dziennie.
Rece juz opadaja. moze ktos mial cos podobnego ?
Ostatni mechanik podobno wymienil komputer na nowy ale nic to nie dalo. masy posprawdzane.
z regularnych rzeczy jest tylko jedna ze auto zawsze odpala za pierwszym razem jak jest zimny.
z racji tego ze smigam tylko po miescie bo jestem dostawca to uruchamiam auto 40 razy dziennie.
Rece juz opadaja. moze ktos mial cos podobnego ?
Comment