Trzy słowa wstępu o sytuacji, 2003 rocznik 3d, auto z charakterystycznym objawem odcięcia turbo(freez rames, warnuki: 2000obr, predkość 75km/h), użytkowane w zły sposób przez kobietę(mamę) tzn. krótkie dystanse(25km do pracy), korki, miasto, nieumiejętna zmiana biegów na niskich obrotach. Pod maską spodziewam się przede wszystkim tony zebranego nagaru w układzie dolotu i zaraz za EGR,+ np. rozsadzonego elektrozaworu regulacji o którym pisał rambo7-przy okazji jego instrukcji wymiany.
W związku z tym, że jestem dość młodym człowiekiem, mechanik do którego udało mi się dostać kontakt potraktował mnie dość niepoważnie, nie słuchając co mam do powiedzenia o usterce i mojej skromnej znajomości tematu, umawiając się ze mną na przyszły tydzień na oględziny.
Moje pytanie jest następujące, czy jestem w stanie bez kanału poradzić sobie z usterką w garażu podziemnym, mając do dyspozycji przyzwoite narzędzia, dokumentację +książke Sam naprawiam Honda Civic 2001-2005, jeżeli nie to serdecznie proszę o polecenie innego miejsca do serwisu, mieszkam 20km od Warszawy
Dodatkowo, proszę o widełki kosztów takich zabiegów
W związku z tym, że jestem dość młodym człowiekiem, mechanik do którego udało mi się dostać kontakt potraktował mnie dość niepoważnie, nie słuchając co mam do powiedzenia o usterce i mojej skromnej znajomości tematu, umawiając się ze mną na przyszły tydzień na oględziny.
Moje pytanie jest następujące, czy jestem w stanie bez kanału poradzić sobie z usterką w garażu podziemnym, mając do dyspozycji przyzwoite narzędzia, dokumentację +książke Sam naprawiam Honda Civic 2001-2005, jeżeli nie to serdecznie proszę o polecenie innego miejsca do serwisu, mieszkam 20km od Warszawy
Dodatkowo, proszę o widełki kosztów takich zabiegów
Comment