Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przepływomierz powietrza. Kod błędu P0101 - civic 1.7Ctdi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Niczym się nie sugeruję, tylko widziałem pod linkami przepływomierze do silników DTI z wtryskiem realizowanym poprzez pompę, a nie CR. Pojemność ta sama 1.7 ale inna moc i inne sterowanie.
    Jeśli jesteś pewny swoch racji to kupuj. Moja uwaga miała tylko na celu zwrócić uwagę na fakt występowania w oplach dwóch zupełnie różnych diesli o identycznej pojemności.
    Powodzenia.

Comment

jasne ja też sie "sprzeczam" bo z pewnościa mam mniejsze pojęcie o tym silniku tylko mówię to co wyczytałem na forum i podpierając się tym jakie są oferty na allegro. pzdr!

Comment

zaryzykowałem i kupiłem używaną przepływkę na allegro od hondy 04r. i na szczęście problemy z CE się skończyły. Tak jak mówiliście miałem uszkodzoną przepływkę. Pzdr

Comment

Niech klekot Ci śmiga.
          Pzdr.

Comment

warto było to pewne , dopisz 2 słowa za ile kupiłeś? by mieć przegląd cen za ile to stoi?
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Przepływomierz kupiłem za 150 zł + przesyłka tak jak pisałem we wcześniejszym poście z hondy 04... i ciągle jest dobrze! Na allegro można kupić ją nawet od 80 zł do nawet 250zł ale zależy jaki rocznik. Poleciałem troche w ciemno popytalem i wybrałem przepływke z najmłodszej hondy jaka była dostępna na allegro.

Comment

Może ktoś potwierdzić/zakładał przepływkę od opla ? Pasuje ? Jaki ma symbol ?

Comment

było gdzieś w którymś wątku, pasować pasuje, ale piszący pisał że "nie jedzie" i kupił w końcu OEM. Ople miały mniej KM niż Honda, niektóre tylko miały tę samą moc, tak że uzywek Hondy OEM jest mnóstwo, kup jak najmłodszą i będzie ok. OEM 0281002482
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                  X