esterab ja już chyba 2 albo 3 razy pisałem i załączałem 2 razy foto i ze 2 razy tylko w tym wątku pisałem to co teraz napisze 3 albo 4 ty raz...
pierburgi są 2 szt.
jeden na górze
drugi na dole
górny odpowiada za EGR i widać go po wyjęciu EGR - (tutaj ten nas interesuje)
dolny odpowida za reg. łopatek turbiny i widać go po wyjęciu koła ale dostęp od spodu - z pozycji kanału.
dwukrotnie to pisałem i 2 krotonie załączałem foto i opisy.
ale dla Ciebie będe cierpliwy
jeśli chcesz to napisze to 5 ty raz a jak chcesz to się wróc kilka wpisów do tyłu i pooglądaj fotki i poczytaj.
kojarzysz ok ale ... o dolnym pisałem by go sprawdzono czy nie jest pęknięty i rozsadzony np przez wodę i mróz. i tyle.
Górny natomiast należy sprawdzić jak już wyjęłaś ten EGR - to Pierburg jest zaraz pod nim.
Załączyłem do tego foto - blok silnika i te 2 Pierburgi - by podpowiedzieć - no nie skorzystałaś /. ? szkoda.
Wpis #34 foto nr 2
do pewnego momentu dobrze śledziłaś i kumałaś wątek, potem Cię nie było i sie trochę zapomniało
.
pierburgi są 2 szt.
jeden na górze
drugi na dole
górny odpowiada za EGR i widać go po wyjęciu EGR - (tutaj ten nas interesuje)
dolny odpowida za reg. łopatek turbiny i widać go po wyjęciu koła ale dostęp od spodu - z pozycji kanału.
dwukrotnie to pisałem i 2 krotonie załączałem foto i opisy.
ale dla Ciebie będe cierpliwy

kojarzysz ok ale ... o dolnym pisałem by go sprawdzono czy nie jest pęknięty i rozsadzony np przez wodę i mróz. i tyle.
Górny natomiast należy sprawdzić jak już wyjęłaś ten EGR - to Pierburg jest zaraz pod nim.
Załączyłem do tego foto - blok silnika i te 2 Pierburgi - by podpowiedzieć - no nie skorzystałaś /. ? szkoda.
Wpis #34 foto nr 2
do pewnego momentu dobrze śledziłaś i kumałaś wątek, potem Cię nie było i sie trochę zapomniało

Comment