Witam mam prośbę ostatnio auto na drodze mi przerwało później zgasło i nie chciało odpalić ale po ostygnięciu silnika odpalił normalnie ale się zagrzał i zgasło i auto faluje na obrotach a komputer pokazuje błąd p1331 i czy wymiana czujnika położenia wału załatwi sprawę czy to może być coś innego honda Civic 1.7cdti 2004r z góry dziękuję za odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Silnik diesla zgasł.
Collapse
X
-
Zanim wymienisz poczytaj jeszcze te tematy:
Witam, sprowadziłem autko z Niemiec i tuz na naszej ziemi po zatrzymaniu się na parkingu autko nie chciało odpalić. Po jakimś czasie jednak się udało ale niestety ten problem pojawia się co jakiś czas. Ni e wiem co jest grane ale nikt nie może mi pomoc - byłem u mechanika i zasugerował problem z immobiliserem ale z kolei inny kołeś to wykluczył. Nie wiem co robić, może miał ktoś podobny problem? Proszę o pomoc, bo dobrego fachowca mam mieć dopiero za 2 tygodnie. Nie wiem czy to cos
witam, posiadam honde civic 2004 1,7 cdti niestety...gdyż od samego początku mam z nią problem...pojawia sie kontrolka swiec zarowych po czym auto gasnie.Potrzebuje 5-10 min by zapalić i znow gasnie. ! mechanik stwierdzil ze to swiece, drugi że to jakis czujnik. Na kompie wyszedł błąd 1331. Szukam na forum ale jestem nowy i nie do konca sobie radzę a jutro mam przejechac tym autem 500 km ...proszę o pomoc
Comment
Comment