W przyszłym roku ma zadebiutować nowy SUV/crossover w USA - Integra na szczudłach
czyli inaczej USDMowy HR-V w lepszych ciuchach.
Pogłoski mówią o turbobenzynie - więc pewnie 1.5T
Na razie foto brak - nawet wizualizacji nie dali
Integra czyli posh-Civic sprzedaje się dobrze więc poszli za ciosem - w USA sprzedali 32 tysiące szt w 2023, przy sprzedaży Civica ponad 200k. (dla porównania w całej Europie sprzedaż Civica w 2022 wyniosła 5 tys szt, za 2023 nie znalazłem statystyk)
Dla starzejących się ludzi, szukających czegoś z charakterem ale niekoniecznie niemieckiego import Acury z US zdaje się być ciekawą opcją.
Liczyłem, że bliżniaku FL5 czyli Integrze TypeS będzie opcja automatu, to bym już szperał na copartsach, ale nadal Honda/Acura nie chce dać automatu do mocnych wersji
Większe modele pominę, TLX podoba mi się bardzo ale sedanów nie toleruję
a spalanie też nie zachwyca i moze być męczące w naszych realiach cenowych (a w miescie kotłuje pod 20 litrów)

Pogłoski mówią o turbobenzynie - więc pewnie 1.5T
Na razie foto brak - nawet wizualizacji nie dali
Integra czyli posh-Civic sprzedaje się dobrze więc poszli za ciosem - w USA sprzedali 32 tysiące szt w 2023, przy sprzedaży Civica ponad 200k. (dla porównania w całej Europie sprzedaż Civica w 2022 wyniosła 5 tys szt, za 2023 nie znalazłem statystyk)
Dla starzejących się ludzi, szukających czegoś z charakterem ale niekoniecznie niemieckiego import Acury z US zdaje się być ciekawą opcją.
Liczyłem, że bliżniaku FL5 czyli Integrze TypeS będzie opcja automatu, to bym już szperał na copartsach, ale nadal Honda/Acura nie chce dać automatu do mocnych wersji

Większe modele pominę, TLX podoba mi się bardzo ale sedanów nie toleruję

Comment