Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

S2000

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• S2000

Słyszeliście, że będzie nowa generacja S2000 w 2024?

za 400 tys. zł?
    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Po co nowa generacja?
      S2000 to było auto kompletne, wystarczy ponownie uruchomić linie produkcyjne pierwotnej wersji.

Klasyczna, spartańska, czysto mechaniczna konstrukcja sprzedawałaby się lepiej niż nowa, superekologiczna turbo-hybrydowa wersja z pięcioma tabletami, asystentami jazdy, internetem ze spotifajami i tiktokami, i półautonomicznym trybem jazdy.

Pojazd dla entuzjastów, świadomie kupiony w ściśle określonym celu.

Comment

nowa z pewnością zastąpi godnie, tak jak CRZ zastąpiła godnie CRX
        Kierownik Działu Diesla

Comment

I nastepcy S2000 pismami fantazjuja od konca produkcji.
          Ostatnie fantazje mowily o s2000 jako baby-nsx z centralnie montowanym silnikiem z CTRa.
          Dopoki nie zobacze to traktuje to jako dziennikarskie plotki. Poza tym jak mialaby wrocic w 2024 to juz by byl pokazany prototyp

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
            nowa z pewnością zastąpi godnie, tak jak CRZ zastąpiła godnie CRX
            CRZ poza wyglądem z powodu baterii i faktem, że bateria padała po ~5 latach, to było super 2 miejscowe auto (bo z tyłu tylko małe dzieci). Pomimo, że wolne to feeling był świetny - chyba jedyny na tym forum miałem CRZ. Jak się przesiadłem na Civica 1.8 Sport, który jest szybszy (CRZ 11s, Civid 8s do 100kmh/h) to i tak w CRZ się czułem jakbym na tor wjeżdżał za każdym razem.

Comment

Zamieszczone przez brumzium Zobacz posta
              CRZ poza wyglądem z powodu baterii i faktem, że bateria padała po ~5 latach, to było super 2 miejscowe auto (bo z tyłu tylko małe dzieci). Pomimo, że wolne to feeling był świetny - chyba jedyny na tym forum miałem CRZ. Jak się przesiadłem na Civica 1.8 Sport, który jest szybszy (CRZ 11s, Civid 8s do 100kmh/h) to i tak w CRZ się czułem jakbym na tor wjeżdżał za każdym razem.
              Dla mnie CRZ to super fajny dizajn. Jakby maił chociaż te K20- 200KM to na pewno bym kupił to auto. Są nawet takie projekty z K20 ale nie wiem czy wtedy jest funkcjonalność pełna licznika a to w tym aucie jedna z bardziej urokliwszych rzeczy. Wg mnie gdy by zrobili to auto z jakimś mocnym silnikiem mieliby kawałek rynku bo grupa docelowa by się znalazła...
              Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
              Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Working...
              X