Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
NSX w Europie?
Collapse
X
-
Pewnie na poziomie pół miliona złotych...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Pół miliona czy NSXa?............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaPół miliona czy NSXa?a najlepiej pół miliona w NSX'ie
The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Comment
-
To ja wole tańszego CTRa i te 475 litrów do pełna w dużych nominałach............................C I V I C
.
.
Comment
-
Znalazłem patent jak kupić NSXa!
Ktoś wie, jak się nazywa ten software i czy jest na Androida???............................C I V I C
.
.
Comment
-
Japoński hipersamochód jakim jest nowa generacja Hondy NSX, to najbardziej oczekiwany produkt marki Honda ostatnich lat. Auto nareszcie jest gotowe i zacznie by...
Nowy NSX w hybrydzieTylko te zegary a właściwie jeden obrotomierz no ale to w sumie auto na tor raczej niż na publiczną drogę. W sumie jednak styl bardziej podoba mi się w starej wersji.
Last edited by lybra; 01-11-2015, 11:29.
Comment
-
Jeszcze nie w europie ale sprzedaż już ruszyła.
Comment
-
Ceny na rynek europejski już podane.
Comment
-
Comment