Mocno resorakowata.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic Concept prezentowany w USA, ciekawe co dotrze do Europy?
Collapse
X
-
Hotwheelsowy europejski Type R został raczej dobrze przyjęty no to jadą z koksem............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez remar Zobacz postaCzytałem że Civic na rynek amerykański będzie produkowany w Anglii
Zamieszczone przez lybra Zobacz postaPrzecież to już defacto nie Civic. No Hyundai jak nic. Swoją drogą to w USA często mylą te dwie marki
Staje na swiatlach i sie rozglodam obok mnie na 6 aut stoja 2 hondy, odwracam sie ... i jeszcze jedna. Tak jest wszedzie, glownie w miescie, poza miastem dominuja duze auta i SUV i Hondy SUV tez. Mam wrazenie ze polowa to jedza Hondy troche Toyot i reszta. Co ciekawe baro mocno widac Hyundaya i Kia w kazdej mozliwej wersji i segmencie.Załączone plikiKierownik Działu Diesla
Comment
-
Wystarczy czasem popatrzeć na auta w filmach amerykańskich ile Civiców jest, podejrzewam że nie są one tam specjalnie eksponowane tylko po prostu są bardzo popularne.
Comment
-
Błąd w tekście.
Jest "Staje na swiatlach i sie rozglodam obok mnie na 6 aut stoja 2 hondy, odwracam sie ... i jeszcze jedna." a Ty widzisz 3 Hondy i z tyłu jeszcze jedna:-)
Chociaż, moment, czy ja tam nie widzę kolejnej?
InkedDSCN4718_LI.jpgLast edited by eror; 08-07-2019, 10:53.
Comment
Comment