Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Logo

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Logo

Witam serdecznie wszystkich . Mam pytanie do was czy ktoś sie orientuje czy do Hondy Logo gdzieś znajdę reperaturki tylnych nadkoli bądź od innego modelu Hondy , np : Civic eg . Od razu mówię że już przejrzałem wszystkie portale typu ale drogo , sklepy internetowe z częściami

Pierwszy wpis w dziale powitań Regulamin pkt 2.
    Last edited by rambo7; 18-03-2017, 15:00. Powód: Regulamin.

fakt znaleźć reperaturke do Logo nie jest łatwo.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Witaj! Ponieważ posiadasz dość unikalną Hondę, zapraszam na początek do działu Nasze Auta: https://www.civicforum.pl/forumdispl...sze-Inne-Autka
      Tam polecam przedstawić autko i napisać o problemach, które go nurtują - spróbujemy pomóc.
      W PL mam wrażenie będzie z tym bardzo ciężko. Próbowałeś eBay (międzynarodowy, szukaj "patch panel" czy coś w tym stylu)? Popytaj się też może na forach międzynarodowych: https://honda-tech.com/forums/honda-...3-ga3-3223363/
      Popytaj u ludzi mających pewne źródła (w tym szroty...), np.
      Oferujemy oryginalne części i akcesoria do samochodów Honda i Acura. Sprawdź szeroki wybór produktów i profesjonalną obsługę – Cairo, eksperci od aut!

Last edited by Alix; 18-03-2017, 17:51.
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Dzięki za kierunki gdzie szukać , szroty itp omijam dalekim łukiem ponieważ już szukałem patrzyłem to też jest wielkie próchno a cenią sobie to jak za zborze . Bo powiem ci jak tak przyglądałem sie civikowi eg to te tylne nadkola są bardzo podobne może jedynie co to dolna część ich ale to sie da jakoś zrobić ( bynajmniej tak myślę )

Comment

warto też zapytać kumatego blacharza, co zasugeruje i w jakie pójść rozwiązania? by były dla niego wygodne no i efekt by był właściwy.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Rambo sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać

pozdro dla kumatych.gif

Comment

rambo , mam jednego blacharza ( znajomy ) zasugerował zrobienie z przednich błotników , ale dzisiaj przyjrzałem sie dokładniej Egowi i jestem tak na 80 % przekonany że uda sie mi dopasować od tego auta reperaturki do mnie , a dużo nie kosztują wiec można spróbować

Comment

jak zrobisz auto pokaż jak wyszło? ... a najlepiej zrób foty przed i po robocie.
                Kierownik Działu Diesla

Comment

Rambo , niema problemu tylko proszę o cierpliwość bo dopiero za robotę będę brał się w sierpniu ( bo wtedy dostanę większy zastrzyk gotówki )

Comment

Dzień dobry

Czy udało się Panu jakoś rozwiązać ten problem bo mam niestety ten sam ;(

Comment

Jakis czas temu na allegro byl nowy oem tylny blotnik do logo wiec warto szukać
                      Ja do logo kupilem reparaturki z c6g w nadwoziu ma mb bylem u blacharza i powiedial ze cos z tego będzie ale wiadomo ze bedzie to rzeźba
                      Niestety niektore czesci do logo sa niedostępne
                      Przekonalem sie ostatnio przy poszukiwaniach skraplacza i nowych nawet w oemie nie ma a uzywki nawet 200zl
                      Na początku sierpnia mam nadzieje autko bedzie mialo zrobioną blache wiec moge cos wstawić

Comment

Working...
                      X