Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakość foteli CTR.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakość foteli CTR.

Witam wszystkich.
    Chodzi mi po głowie myśl przesiadki z cywilnej IX Tourer na CTR. Jednak jak patrzę po ogłoszeniach i zdjęciach wnętrza aut nawet z niewielkimi przebiegami rzedu 30 kkm to widzę, że fotele kierowcy wyglądają jakby miały nalatane grubo ponad 150kkm. Czy to tylko moje spostrzeżenia, czy faktycznie jakość kubłów w 9 i 10 nie jest powodem do dumy?
    Żyłem w przekonaniu (może błędnym?), że CTR jest o klasę wyżej pod względem materiałów niż cywilny Civic.

Pozdrawiam,
    Job

Zamieszczone przez job Zobacz posta
    Czy to tylko moje spostrzeżenia, czy faktycznie jakość kubłów w 9 i 10 nie jest powodem do dumy?
    Nie tylko Twoje. Jakość papierowej alcantary jest nikczemna

Zamieszczone przez job Zobacz posta
    Żyłem w przekonaniu (może błędnym?), że CTR jest o klasę wyżej pod względem materiałów niż cywilny Civic.
    Błędnym

Comment

Wycieraja sie boczki od wsiadania. Mozna zamowic takie pokrowce. Poza tym nie przypominam sobie, zeby sie ktos specjalnie skarzyl.
      Załączone pliki

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
        Nie tylko Twoje. Jakość papierowej alcantary jest nikczemna
        Przyznaję, że 'papierowa alcantara' rozbawiła mnie do łez Dzięki za informację i jakby nie patrzeć potwierdzenie moich obaw.

Zamieszczone przez amator123honda Zobacz posta
        Wycieraja sie boczki od wsiadania. Mozna zamowic takie pokrowce.
        Muszę przyznać, że na zdjęciu pokrowce nie wyglądają szczególnie atrakcyjnie, nie wiem może to kwestia zdjęcia? Niemniej jednak dzięki za kontrargumenty.

Comment

Nie poznalbys, ze cos jest zalozone.

Comment

Z fotelami w CTR nie ma aż tak źle, zależy jak właściciel dbał o nie, zależy jak wsiadał. To już bardziej denerwuje mnie podłokietnik, widać miejsce gdzie trzyma się łokieć. Na pewno nie są to materiały jakości BMW, no ale to nie ta klasa. Ciężko było mi się przyzwyczaić, ale za to jak jeździ można takie rzeczy po czasie wybaczyć.

Comment

Zamieszczone przez amator123honda Zobacz posta
              Mozna zamowic takie pokrowce.
              Powiedz prosze gdzie je namierzyłeś, bo szukam bezowocnie.

Comment

CTR ma małe przebiegi bo i często nie jest pierwszym autem w garażu, za to często jest wsiadane i wysiadane, a że alcantara papierowa.... zależy jeszcze jak się wsiada do tych kubłów

Comment

Working...
                X