Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Łączniki stabilizatora FK2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Łączniki stabilizatora FK2

Moi Drodzy Forumowicze,
    Czy ktoś już z Was przerabiał temat łączników w FK2, ceny tych łączników w ASO są z kosmosu biorąc pod uwagę kawałek rurki.
    I tak, jak wiemy występują dwa na jedną stronę krótki oraz długi.
    Czy ktoś ma może wiedze na temat tych łączników i udało Mu się dobrać od innych modeli/marek jako zamiennik. Lub rozwiązał temat na tyle że wie jakie będą pasowały zamiennie.
    Łącznik długi indeks części 51320-TV8-E01 -> Podobny w wyglądzie 51320-SEA-T01 HONDA CITY 06-, 51320-SMG-E01 CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) oraz podobne z wyglądu występują w Mercedes oraz PEUGOT
    Łącznik krótki indeks części 51340-TV8-E01-Lewy, 51340-TV8-E01-Prawy-> Z grup na FB wyczytałem że podchodzi z Fiata MULTIPLI ale na wykazach ma zupełnie inny wygląd.

Jaka cena w ASO?

Comment

FRONT-KNUCKLE-Honda-CIVIC-2015-TYPE-R-6-speed-manual-B27.jpg
      15-51320-TV8-E01-297 zł
      16-51340-TV8-E01-762 zł
      17-51341-TV8-E01-762 zł

Comment

HONDA front suspension arm linkage. As with all genuine Honda parts they give perfect performance and fit correctly every time. This part is suitable for Civic FK2 Type R. Sold singularly.

HONDA Drop Link. Replacement genuine droplink from Honda, these drop links on average last a lot longer than aftermarket replacements and are suitable for use with both the original anti-roll bar and many aftermarket upgrades. As with all genuine Honda products expect perfect fit and performance every time. Suitable fo

Wpisz sobie po numerach w Google, jest jeszcze pare podobnych sklepow.

Swoja droga, cena to zaden kosmos.

Comment

Dzień dobry.
          Przerabiałem temat z łącznikami nr 15. Na portalach aukcyjnych podają iż łączniki pasują . W rzeczywistości są o ok 3cm krótsze od oryginałów. Kupiłem w ASO . Cena z 13.10.2022 to 149,04zł. szt.

Comment

Working...
          X