Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nawigacja - Auto Mapa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nawigacja - Auto Mapa

Sprawę mam.
    Posiadam urządzenie GoClever Navio 505. Chciałbym na niej zamontować Auto Mapę, może być i stara wersja AM, nie ma znaczenia jaka wersja AM.
    Problem polega na tym że moja AM która posiadam nie ma na liście instalacyjnej tego modelu GoClevera. Ma jakieś 2 modele ale akurat tego 505 nie ma. I po instalacji (zaznaczałem to co jest jakaś "5040") to nie widzi AM.
    Mam potrzebę używać tej GoClevera Vavio 505.
    Ma ktoś taką AM co ma na liście wyboru urządzenie - GoClever Navio 505?
    proszę o odzew.
    Kierownik Działu Diesla

Nie trzeba czasem ustawić ścieżki nawigacji na nowa mapę?
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

ta Go Clever Vavio 505 ma w sobie fabryczna mapę, wiesz to taki "mini komputerek", tam jest wszystko kalkulator, gry, jakieś pierdoły i jest m.in. ikonka "mapa" i ona jest ichniejsza goklewerowska... szjas.
      Miejsce na mini SD jest. Chciałem tak jak w innych np Navroad zainstalować na kompie mapę na karte SD włozyć do tego 505 i uruchomić AM z karty.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Możesz zainstalować bezpośrednio na karcie pamięci wybierając jakiś tam system nawigacji, ale musisz sprawdzić w ustawieniach głównych urzadzenie czy nie ma czegoś takiego jak ścieżka nawigacji albo nawigacja i tam wybrac dopiero z karty sd plik .exe automapy.
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Widzę, że kolega nie zna portalu My Navia.

Jest też dobre źródło AutoMapy
          Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
          Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Working...
          X