Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe mapy do fabrycznej Navi - Civic Ufo 2007

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nowe mapy do fabrycznej Navi - Civic Ufo 2007

Witajcie!

Niedawno stałem się posiadaczem Civic`a z 2007 roku (VIII gen) 1.8.
    Autko posiada wbudowaną nawigację, niestety w napędzie DVD jest mapa Europy Zachodniej (bez PL) z 2007 roku.
    W ASO krzyczą sobie ok 500 PLN za nowe mapy. Udało mi się wyszukać na necie mapy z 2012 i wypalić na płytach, działaja bezproblemowo. Niestety mapy te nie mają wielu obecnych dróg (Autostrada Wolnosci odcinek od granicy niemieckiej) itp.

Czy ktos z Was wie może (bądź podesle linki) do bardziej aktualnych map?

500 PLN piechotą nie chodzi...

Pozdrawiam!
    A.

Odświeżam temat. Może ktoś podesłać linki do najnowszych map?

Comment

OK ściągnąłem najnowsze mapy 3C0 - nagrałem i lipa. Nie wiem czy to wina nagrywania (nagrywałem z najwolniejszą prędkością 4x - wolniej się nie dało). Nagrywarka na kabelku usb. Już dwa razy nagrywałem. Płyta DVD+R DL Verbatim. Wyskakuje mi czasem, że płyta ma starsze oprogramowanie niż jest zainstalowane. A czasem po kliknięciu download ściąga się i po pewnym czasie sprawdź płytę i się zawiesza tak, że żadne klikanie nic nie pomaga - trzeba wyłączyć zapłon. Już sam nie wiem - próbować jeszcze raz nagrywać? Niestety nie mam dostępu do innej nagrywarki. Dodam, że po włożeniu starych map 3A0 jest ok czyli stare mapy działają.

Comment

Sprobuj zwykla plyte DVD-R 4,7GB (SL) bez DL
        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zamieszczone przez fetorman Zobacz posta
          Sprobuj zwykla plyte DVD-R 4,7GB (SL) bez DL
          To jak najbardziej, na płytach DL trudniej się czyta dane. Jesli masz trochę wypalony laser w radiu, to tym bardziej będzie problem. Sprawdź też na jakich płytach Twoja nagrywarka lepiej nagrywa, chodzi o "plus" "minus". Miałem kiedyś nagrywarkę ASUSA, na płytach z minusem nagrywała wzorcowo, na tych z plusem nie dało się później czytać płyt.
          Pozdrawiam Czarodziej
          Mój Szogun

Comment

Comment

Wie ktoś czy te mapy od Here są nadal aktualizowane czy ostatnia wersja jest z połowy 2018 - DVD Honda V. 3.C0 MY15 APN2 APN3 Europe Map 2019 ?

Comment

Ja we wcześniejszej Hani wgrałem taka mapę i śmigała
                Wypaliłem na dysku DVD plug-and-play
                Załączone pliki

Comment

Working...
                X