Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CB w Hondi VII gen - może panel przedni ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• CB w Hondi VII gen - może panel przedni ?

Witam
    Jak w temacie.Czy ktoś z Was montował moze CB w panelu przednim (nad lub pod ) fabrycznym radiem - czy jest wystarczjąco miejsca aby wszystko sie zmiescilo.
    Obecnie za kazdym razem radio wsadzam do schowka pod dzwignia biegu - ale juz mi to przeszkadza, zwłaszcza ze po kazdej trasie musze demontowac radio aby nie wabilo pod blokiem a chciałbym je mieć na stale tak bym tylko jakąś zaślepke dosztukował w odpowiednim kolorze..
    Macie jakieś sugestie - moze inne miejsce - tylko radio musiałobybyc ukryte przed wzrokiem osób trzecich...

(radyjko intek M790 plus -czyli małe i zgrabne)

z góry dzieki za podpowiedz ..

Hej ja radyjko w VII gen zamontowałem tak (foto). Odkręciłem schowek i go wyciągnąłem,następnie okazało się, że podłoga tego schowka trzyma się na 3 wkrętach, które też wykręciłem.Wyciągnąłem podłogę schowka i przykręciłem uchwyt radyjka, do którego zamocowałem cb radyjko.Mikrofon leży na obudowie kolumny kierownicy. Innego lepszego miejsca nie znalazłem.Cb radio nie rzuca się w oczy, z zewnątrz jest mało widoczne. Jeśli macie jakieś inne patenty mocowania radia to dzielcie się nimi.
    Załączone pliki

Comment

Witam,
      Ja w swojej miałem zamontowane tak jak Kolega slawo83, ale grucha mi przeszkadzała, więc przeniosłem na panel centralny pod radio. Trochę wycinanek, ale udalo się. Miejsca starcza ale antenę do CB trzeba zamontować na kontowej wtyczce. Radio jakie posiadam, to MK3 (Onwa) - małe i może dlatego się zmieścilo. Dla chętnych mogę zrobić foto i przesłać. Pzdr.

Comment

może ktos napisac gdzie sie podpiac pod zasilanie ? najwygodniej by bylo czytalem w bezpieczniki ale nie wiem gdzie niestety

Comment

Widze temat lekko zdechl.
          Poniewaz moja zonka zazyczyla sobie CB - zaczela wiecej podrozowac ostatnio i przymandacila ze trzy razy - prosze o jakies pomysly gdzie sie da zgrabnie zamontowac radyjko. To kolegi @slawo83 bardzo mi sie nie podoba - niebezpieczenstwo zniszczenia kolan nawet w niegroznej stluczce.

Comment

Working...
          X