Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PIonieer TS WX11A

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• PIonieer TS WX11A

Jak w temacie, ma ktoś ??? albo podłaczał?? potrzebuję porządnego manuala. Bo ten który znalazłem jest do niczego
    A ja mam subwoofer ale nie wiem do końca czy chce go dobrze podłączyć

Tutaj instrukcja:

Wszystko jest na rysunku. Pod jakie radio podłączasz? Pod fabryczne? Jak radio nie ma wyjść liniowych to podpinasz pod głośniki.

Ten sub nie ma 150W, tylko około 40-42W.
    Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
    Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Mam Sony XNV660bt 2 din. Z tego co pamiętam tam jest wyjście liniowe. ma nawet jakieś specjalne ustawienia dla subwoofera
      150 W nie jest mi potrzebne te 40 w zupełności wystarczy, byle był w miarę basik. zresztą z tego co pamiętam nawet pisze że on ma 50 W a 150 jak szczytuje
      Zasilanie jak podlutuję na dole do gniazda zapalniczki to polata czy mam raczej szukać gdzieś indziej??? bo sam sub to raczej wsadzę sobie pod fotel.
      Chyba że masz jakąś ciekawszą propozycję na umieszczenie??
      Last edited by falcong700; 11-06-2022, 12:17.

Comment

Jak wejdzie pod fotel to możesz tam zamontować. Żadne podpinanie pod zapalniczkę. Trzeba znaleźć bezpiecznik gdzie jest stałe napięcie z akumulatora 10-16A.
        Basu z tego suba będzie tylce co porządnych głośników w drzwiach (drzwi wygłuszone).
        Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.

Comment

No właśnie myślałem o podpięciu się pod tylne gniazdo zapalniczki. Ale nie wtyczką tylko bezpośrednio pod linię. tam chyba jest 15 A
          I zamocować w bagażniku , Jest sens ???

Comment

Zamieszczone przez falcong700 Zobacz posta
            I zamocować w bagażniku , Jest sens ???
            Nie ma sensu. To jest sub typowo pod siedzenie. Do bagażnika jest za mały/za słaby.

Comment

Working...
            X