Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Felgi markowe czy niemarkowe?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Felgi markowe czy niemarkowe?

Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie czy lepiej kupić te felgi nieznanych firm: 6301Felgi aluminiowe 15" 4x100 -TIRELine_eu (603054810) - motoAllegro
    5161Felgi aluminiowe 15" 4x100 -TIRELine_eu (607963321) - motoAllegro
    Alufelgi 15' Spin 277 4x100 Tuning TOYOTA VW MAZDA (601906239) - motoAllegro
    czy lepiej nie patrzeć tylko na wygląd i kupić w podobnej cenie np felgi Enzo:ENZO R 15'' - NOWE, NIEMIECKIE !! rozstaw 4x100 (606013621) - motoAllegro lub jakieś inne znanej firmy? Chodzi mi o to jaka jest jakość felg nieznanych producentów i czy po prostu po pierwszym krawężniku czy dziurze się od razu nie zniszczą?

To z innej beczki-radio Pionner a Pionier?Takie same parametry,te same normy czy certyfikaty........Za pierwsze zapłacisz trochę kasy,za drugie parę groszy ale i tak będzie grało.......
    ビートル ジョン

Comment

No tak ale ciekawe czy nie popsuje się po kilku miesiącach użytkowania. A te normy czy certyfikaty to często jest fikcja w niefirmowych alufelgach z tego co słyszałem. Dlatego może ktoś się jeszcze wypowie na powyższy temat bo bubla wolę nie kupować.

Comment

Zamieszczone przez michal8134 Zobacz posta
        No tak ale ciekawe czy nie popsuje się po kilku miesiącach użytkowania. A te normy czy certyfikaty to często jest fikcja w niefirmowych alufelgach z tego co słyszałem. Dlatego może ktoś się jeszcze wypowie na powyższy temat bo bubla wolę nie kupować.
        Już sobie odpowiedziałeś-dodaj parę groszy i kup coś lepszego.
        ビートル ジョン

Comment

Na temat ENZO czytałem pozytywne opinie bo sam zastanawiałem się nad kompletem modelu "V".

Comment

A co myślicie o o felgach hijoin? Słyszałem że są na wyposażeniu m.in lexusa, audi i bwm. Ceny ich są przystępne i wzory ładne.

Comment

Dobre są......
              ビートル ジョン

Comment

dzięki za pomoc

Comment

sam planuje kupic hijoiny - tajwan je robi co prawda, ale z tego co sie orientowalem u uzytkownikow ktorzy porownywali je z bardziej znanymi markowymi falgami to te felgi mozna brac

Comment

no ja też już podjąłem decyzje, że kupuję hijoiny ale modelu który chce na razie nie ma na magazynie więc poczekam albo zdecyduję się na inny wzór

Comment

to wszytko zalezy ak sie trafi ja kupiłem łądne po cenie z mazdy 323 i trzeaba było troche roztczyc otwor ale i tak wpadłem w dzióre i teraz czekam na agenta z pzu z zarzadu dróg to nie problem z felgami tylko z naszymi drogami nawet bardzo twarde mozna ugiac !!! wiadomo jakosc jakoscia ale kazda mozna ugiać

Comment

Working...
                      X