Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Duuuze spalanie gazu.Pomocy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Duuuze spalanie gazu.Pomocy

Witam.Posiada Honde Civic 93 r 1.5 16v (d15b2) .Problem polega na dosc sporym spalaniu gazu..Na trasie przy bardzo ekonomicznej jezdzie wziela 12 l na 100 km.W miescie cos ok 20 l .Nie mierzylem bo rece mi opadaja.Kiedys palila na trasie 6,5-7 l. Instalacja dopiero po regeneracji.Wymienione zawory,dysze,filtry itp.Wymieniony termostat,silnik wyregulowany,filtry,swiece,kable sa ok. Jakies pomysly???

Pewnie sonda lambda !
    Mam ten sam silnik i ten sam rocznik mi gazu pali okolo 9,5 litra w cyklu mieszanym

Comment

Mozliwe.Odlaczylem sonde i sprawdze spalanie.Czytalem,ze powinno sie zmienic

Comment

Nie żartuj. Po za tym nawet nie napisałeś jaką masz instalację LPG, po za tym nie ten dział.

Comment

własnie jak to instalacja sekwencja czy mieszalnikowa??

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
          Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

zwykla instalacja.Nie sekwencja

Comment

Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
              Mozliwe.Odlaczylem sonde i sprawdze spalanie.Czytalem,ze powinno sie zmienic
              Czy pomogło?

Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
              X