Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instalacja gazowa firmy lovato

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Instalacja gazowa firmy lovato

Posiadam Honde CIVIC 2004r i chcę założyć gaz.
    Gazownik polecił mi firmę LOVATO !!!
    Co wy na ten temat myślicie ??? Proszę was o pomoc ???

moja hania ma właśnie tą instalacje jak kupiłem auto i zgadnij ile ma juz lat...?10 i jeżdzi nadal bardzo fajnie się sprawuje 0 problemów tylko trzeba znaleźć dobrego gazownika i nie powinno byc problemów

Comment

Czyli 1 głos za założeniem LOVATO
      Zależy mi na waszych odpowiedziach bo jutro mam dać decyzję czy się zgadzam !!!

Comment

to zalezy od auta, sam instalacja to nie zaden problem gorzej z gazownikami, ja mam 4 lata i jest ok ale ile ja nerw straciłem zeby to ustawic pozatym lovato jest chyba jedną z dwóch firm do których dokupisz czesci zamienne bo do landirendo juz nie kupisz kolanka do parownika

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
        Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

OK temat zamknięty Niestety nie wybrałem instalacji LOVATO tylko BRC ( droższa ale jakość też jest inna ).
          Powodów było kilka a głownie słowa mechaników o instalacjach LOVATO !!!

Pozdrawiam

Comment

Working...
          X