Rozważam założenie istalcji lpg do swojej Hondy. Mam takie pytania: Jak sorawują się silniki D16V1 czy nie ma problemów po założeniu instacji lpg? Jak ze spalaniem? i serwisowaniem instalacji? Jakie instalcje polecacie i jakie mniej więcej koszty wchodzą w grę?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
LPG a silnik D16V1
Collapse
X
-
Mój kolega założył instalację LPG do takiego silniczka w sedanie. Instalację ma już rok i sprawuje mu się ok, chociaż na początku był problem z ustawieniem/wystrojeniem (?) tego i przez pierwsze kilometry, kiedy wszystko się układało spalała mu potworne ilości gazu. Z tego co pamiętam, wydał ponad 2000 tys na instalację.
-
Zamieszczone przez [email protected] Zobacz postaja rok temu za instalacje zapłaciłem 2000 stag4 tylko ze jakies wtryskiwacze jedne z gorszych ale jest ok
zakładałem w okolicach lublina
a 2500 to juz jakis ful wypas chyba
Comment
-
u mnie na śląsku takie są ceny sekwencyjne zaczynaja sie od 2200 ale to z gorszymi podzepołami tak za 2500 zł to już masz fajna instalacje ja tyle dałem za taka instalacje
1.wielozawór Tomasetto
2.parownik tomasetto at09
3.wtryski Omvl
4.sterownik ESGI II generacji
i powiem ci że ta instalacja jest dość czesto zakładana do hondy civic w tym warsztacie co robiłem a robiłem w automixie w skrzyszowie bardzo dobry zakład wejdz sobie na ich strone
Comment
Comment