Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gaz do d15b2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• gaz do d15b2

witam. proszę o konkretnę radę. czy ładowac do takiego silnika gaz (cena instalacji 1700PLN). silnik ma zrobione 145 tys km. na 100%. Mysle o gazie ze względów ekonomicznych. Czy ten silnik dobrze pracuje na lpg. wiem ze temat sie powtarza ale oczekiwałbym konkretnej informacji czy duzo stracę montując instalacje. dzięki

Z autopsji wiem że nie nadaje się. Będziesz miał tylko problemy. Ten silnik i tak jest ekonomiczny więc szkoda go gazować.

Comment

dokładnie spala 6,5 lita przy spokojniej jeździe bez sensu gazowac

Comment

6,5? To chyba jak się 80tki nie przekracza...ja przy delikatnym traktowaniu nie schodzę poniżej siedmiu, znajomemu pali podobnie. Co do gazu...kwestia instalacji - jak ktoś spartoli to problemy będą.

Comment

jesli sielnik masz w dobrym stanie to zakladaj,przy galopujacych cenach benzyny szybko sie zwroci,jesli chodzi o awaryjnosc to zalezy tylko od ciebie bo wiadomo wiecej sie jezdzi to czesciej trzeba wymieniac olej swiece itp. ogolnie ja mam tez d15b2 i jestem zadowolony,przeciez to honda ,jak sie dba tak sie ma

Comment

ja nie narzekam!mam instalacje 2gen + blos, wymieniam świece co roku i śmigamgaz już siedzi 4 lata!

Comment

Working...
            X