Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie

Czy polecacie założyć gaz do Hondy Civic VIII 1.8 VTEC z 2007 roku ? Sam nie jestem fanem gazu ale z powodów finansowych zastanawiam się nad tym... Zastanawiałem się nad BRC Sequent 32 albo STAGIEM 300 Premium, będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady i sugestie, pozdro
    Last edited by Flash2336; 14-08-2018, 11:52.

To zależy od dwóch parametrów:
    1/ Jak długo zamierzasz jeździć Hanią
    2/ Ile średnie robisz km rocznie.
    Koszt instalacji oscyluje koło 2500. Resztę musisz sobie przeliczyć. Weź pod uwagę też to, że jak robisz krótkie kawałki i samochód stoi kilka godzin, to w zimę na nagranie silnika i przełączanie na instalację będziesz potrzebował ok 1,5 km.
    Ja u siebie mam STAG QBOX i jestem zadowolony. Fakt, że zrobiłem na gazie dopiero ok 30tyś i instalacja jest jeszcze na gwarancji. Ale mam nadzieję, że będzie tak dalej. Instalacja już mi się zwróciła i teraz tylko do przodu.
    Last edited by rob1_s; 14-08-2018, 12:15.

Comment

Comment

Nie znam tej instalacji, więc się nie wypowiem. Ja decydując się na instalację zacząłem od poszukiwań wg mnie najlepszego instalatora w promieniu 100km. Stwierdziłem, że ewentualnych niedociągnięć w montażu nie poprawi żadna instalacja. Jak znalazłem instalatora, to co do wyboru podzespołów zdałem się na niego. Szukałem głównie poprzez lpgforum i opinie lokalne.
        Pozdrawiam

Comment

Comment

Working...
          X