Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instalcja gazu - jakie warsztaty?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Instalcja gazu - jakie warsztaty?

Witam,
    Ostatnio nosze sie z zamiarem zalozenia instalacji gazowej do mojego civica. Na forum wyczytalem ze do civicow z VI gen. nalezy montowac te bardziej zaawansowane i drozsze - sekwencje.
    Moje pytanie brzmi: Czy mozecie polecic jakis konkretny zaklad ktory zajmuje sie instalacja gazu w civicach? Interesuja mnie glownie warsztaty w Lodzi, Katowicach lub Krakowie

z gory dzieki

Moze nie powinienem tak tu pisac, ale na Twoim miejscu bym sie mocno zastanowil nad gazem,poniewaz te auta za tym nie przepadaja, a poza tym jak dla mnie sa ekonomiczne-jezdze w sumie sporo, do samej pracy mam 20km w jedna strone i raz z ciekawosci policzylem, ze gaz zwrocilby mi sie po prawie 2 latach jezdzenia,a czy za 2 lata jeszcze bede jezdzil tym autem to niewiadomo...zakladam, ze masz silnik 1.4.
    A jak juz jestes zdecydowany, to lepiej zainwestowac w jakas dobra sekwencje,zeby potem bialej goraczki nie dostawac... pozdrawiam

Comment

Zależy ile kto jeździ - ładuj sekwencje i śmigaj śmiało ... Weź tylko pod uwagę jeden bardzo ważny fakt - gaz jest coraz bardziej syfiasty i gazownicy mają coraz więcej roboty - rozumiem że jak wsadzisz instalkę to będziesz miał gwarę, mimo to nie zdziw się jak będą zdarzały się problemy z użytkowaniem ... Tak jak i czasem u mnie

Comment

ja akurat dojezdzam 80km do pracy wiec gaz byc musi , a jakie warsztaty w katowicach, krakowie lub lodzi?

Comment

Working...
        X