Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak ASO patrzy na LPG na przeglądzie okresowym ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

A co ma być? Silnik czy nie silnik ,na jedno wychodzi.
    ASO uznaje to naprawia,
    nie uznaje to musisz wykazać że modyfikacja nie miała wpływu.
    A tak na prawdę to ASO nie decyduje o niczym,robi "papier " i czeka na decyzję odgórną,a tam idioci nie siedzą.
    Wiadomo że jak padnie przepustnica albo pęknie wałek itp. to nikt na gaz tego nie zwali.
    Last edited by m26; 11-08-2017, 23:19.

Comment

Regulowałem zawory w ASO i nie przeszkadzała im instalacja LPG. Wzięli tylko 30zł więcej za "utrudnienia" z tym związane

Comment

serio?
        U mnie pełna kulturka, bez większych problemów. Też regulowałem zaworki bez żadnych dodatkowych dopłat. Jeszcze szef serwisu powiedział na co wrócic uwagę przy LPG w Hondach. Nikt się za głowy nie chytał, że załozyłem do Civica LPG

Comment

Czy oprócz regulacji zaworów częściej.
          Na coś jeszcze zwrócił uwagę szef serwisu?

Comment

W JKK w Katowicach tak samo 270 zł z uszczelką więc nie jest to jakiś duży koszt przy tym co się oszczędza przy LPG, zwykły mechanik krzyknął mi 150 zł + uszczelka ok. 40zł, więc wychodzę z założenia że lepiej dać ciut więcej ale przynajmniej wiem że w ASO robią to nacodzień w naszych haniach. A zawsze sobie wezmę wtedy zastępczy na jeden dzień i po próbuje sobie innych modeli

Comment

Snake9999 co to za mechanik, z czego się urwał 150 zł za regulację zaworów!!!
              Pogięło gostka równo.
              Ja zapłaciłem 70 zł bez uszczelki.
              I facet się nie uczy dopiero, na mechanice się zna, 17 lat pracy w serwisach.
              Last edited by luzny41; 28-02-2018, 11:02.

Comment

Working...
              X