witam założyłem gaz stag4,reduktor Tomasetto,wielozawór Tomasetto,wtryski Hana. Czy to dobry zestaw???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
lpg
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Glosima Zobacz postaDobry zestaw. Łatwy do wystrojenia, szczegolnie w tak słabych silnikach.
Na poważnie to sam mam podobny zestaw i wszystko gra, dodatkowo mam właśnie zamiar zmieniać wtryski na Hana.
Comment
-
Hana sa zdecydowanie lepsze niz Valteki.
Jeszcze lepsze sa Keihin ale to juz do aut wyzszej klasy i wiekszej mocy na cylinder. Ze wzgledu na relacje cena/mozliwosci do Civica nie ma sensu ich pakowac.Last edited by Glosima; 04-05-2014, 16:07.Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
To masz drugie tyle co moje. Instalację sprawdzam u gazownika co około 10tys. km. Szarpał mi samochód po przełączeniu na gaz w zakresie obrotów do 3-3,5 tys. Też myślałem że pewnie padają wtryski. Jak to określił gazownik Valdki lubią się rozkalibrować. Po wykręceniu listwy i jej "skalibrowaniu" wróciło wszystko do normy. Oczywiście wymiana filtrów również była. Jak na razie śmigają dobrze.
Comment
-
Zamieszczone przez odra57 Zobacz postawitam założyłem gaz stag4,reduktor Tomasetto,wielozawór Tomasetto,wtryski Hana. Czy to dobry zestaw???
Zamieszczone przez Glosima Zobacz postaDobry zestaw. Łatwy do wystrojenia, szczegolnie w tak słabych silnikach. Jak gazownik był ok to bedzie jezdzic bezproblemowo...
Zamieszczone przez elmer32 Zobacz postaMam podobny zestaw tylko na wtryskach Valtek. Jakoś dają radę już kilka lat. Arturo dlaczego zmieniasz wtryski. Jakie masz?
Comment
Comment