Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lpg 1.4 3d VI oplaca sie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lpg 1.4 3d VI oplaca sie?

gaz jest w cenie 2,85-2,90 oplaca sie jeszcze montowac instalacje? przy takiej cenie ? podobno na isc do 3,60 a jezeli juz to czy przy tej cenie kupic juz w gazie czy samemu gazowac wiadomo ze lepiej samemu ale czy sie to dalej oplaci czy bardziej kupic juz w gazie

rzeczywiscie gaz teraz jest bardzo drogi u mnie kosztuje od 2,76-2,89 koszt instalacji sekencyjnej to teraz ok 2500-2700 fajnie jakbys trafił juz auto z młodym gazem tzn takim co ma 2-3 lata najwyzej wtedy wymienic podzespoły koszt reduktora wtrysków to wydatek do 200zł map sensor podobnie a to najczesciej pada w takiej instalacji

Comment

Opłacalność gazu zależy tylko i wyłącznie od tego ile robisz rocznie kilometrów. Policz sobie sam, czy się opłaci czy nie... Ja miałem to szczęscie/nieszczęście że kupiłem już z gazem. Zaoszczędziłem kasy, ale miałem cyrki z instalacją. Z pół roku walczyłem, bo auto na gazie nie trzymało obrotów i gasło. Ale teraz jest już ok i cieszę sie tanią jazdą, bo ceny benzyny mnie przerażają :/
      Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

a auto z 2-3 letnim gazem jest slabsze niz gdy mialo np roczny gaz. no ale znow trafic na auto z dobrej jakosci sekwencja jakies brc itp bo nie kazdy dobiera sam czesci do gazu tylko daje do warsztatu co pakuja sami gaz a jezeli np zaklada sie jakis gaz brc to wszystkie czesci tego gazu sa dobrej jakosci? czy jak to jest . wg mnie raczej juz sie nie oplaci zakladac gazu chyba ze benzyna wzrosnie proporcjonalnie z cena gazu

Comment

Working...
        X