Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co to moze byc??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• co to moze byc??

witam mam taki problem podczas przyspieszania na kazdym biegu powyżej 3 tys obrotow auto zaczyna szarpać :/ ktos moze mial taki problem?? 1.4 16v z gazem 96r.

a kiedy wymieniales filtr paliwa i filtry od gazu??

Comment

na nowych filtrach gazu mam zrobione jakies 3 tys tak samo powietrza. benzyny jeszcze nie wymienialem

Comment

to moze warto go tez wymienic a dzieje sie tak tylko na gazie czy na beznynie tez??

Comment

na benzynie i na gazie jest ten sam efekt

Comment

bo myslalem ze jak na benzynie to moze pompa paliwa juz przerywa a swiece wymieniales?

Comment

nie niewymienialem. ale na niższych obrotach pracuje rowno z odpalaniem tez nie mam problemow

Comment

kolego to nie wiem co to moze byc moze inni koledzy z forum ci cos doradza moze trzeba przeczyscic tez listwe wtryskowa

Comment

Świece, przewody są sprawne???

Comment

raczej tak a to moze byc wina zaworow??

Comment

a jak ci silnik pracuje faluja obroty na biegu jalowym slyszysz jakies dzieki spod pokrywy zaworow stukaja?wiesz na gazie regulacja zaworow i wymiana swiec powinna byc co 15 tys km

Comment

no wlasnie jest juz grubo ponad 15 tys po ostatniej regulaci luzow zaworowych. silnik pracuje rowno. na wiekszych obrotach pracuje dosc glosno i mozliwe ze to zawory

Comment

to pojedz na regulacje zaworow i od razu wrzuc sobie nowe swieczki

Comment

taki mam zamiar. a orientujesz sie ile to moze kosztowac?

Comment

ja regulowalem zawory koszt 50 zl za swiece kupielm za 32 zl 4 sztuki NGK

Comment

Working...
                              X