Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

1.4 civic muli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

a ty umiesz to robic ? mozna by sie spotkac

Comment

ja nie ja z takimi rzeczami jeżdzę do gościa co mi gaz zakładał a on dobrze sie zna na swojej robocie a skad ty jestes zapytaj na forum o lpg o dobry warsztat w twojej okolicy

Comment

kurde pewnie dal za duza mieszanke nie wiem

edit: dzis bylem u tego goscia to mowi ze zrobi gratis ale to bedzie ostatnia regulacja i zrobil tak ze nie wyregulowal tak jak bylo na poczatku ani tak jak teraz tylko pomiedzy tym a tym no i na starej regulacji zrobilem 20 km po czym wyregulowal ( zatankowalem rowne 10 l gazu ) i do teraz mam 77 km jak narazie zobacze ile na tym zrobie jak bedzie z 100-110 km to dobrze mysle ? bo tez kilka razy mu depnalem na 1,2 biegu do 7 tys zeby zobaczyc i jest troszke gorzej niz przed ta regulacja ale zas lepiej niz bylo na poczatku ( pomiedzy tym a tym ) nie wiem czy zeby to przyspieszalo fajnie musi tyle zrec czy co nie jest najgorzej ale moglo by byc lepiej nie wiem ile km na 10 l powinienem zrobic dal mi jeszcze taki wydruk z emisji spalin zostawilem a aucie nie pamietam co tam bylo napisane jump23 mam prosbe do ciebie moglbys nagrac filmik jak ci civic przyspiesza na gazie i na benzynie na 1,2 biegu do 7 tys jak ci kreci ? chcialbym porownac nagram u siebie i podesle tobie ocenisz czy to dobrze chodzi
        Last edited by patyczak94; 04-06-2012, 17:45.

Comment

up !@#$%%&

Comment

postaram sie nagrac ale w czym ci to pomoże auto powinno się wkręcac równomiernie na obroty bez żadnych szarpnięć

Comment

Jesli na 10 litrach LPG robisz ok 70km to moze byc wina sondy. u mnie jakiś czas temu było podobnie. Wymieniłem sondę ii robie 100km lekko na 10L gazu po mieście w granicach 3-3,5 tys obrotów zmiana biegu.
              EX Civic FN1
              EX Civic ED7
              EX Civic EP2
              EX Civic FD7 FL
              EX Civic FN2
              EX Civic FG1
              EX Civic FD7
              EX Civic EM2
              EX Accord CL3
              EX Accord CG8
              EX Civic MB6
              EX Civic MB4
              EX Civic MB2

Comment

niech kolega podjedzie do kogoś kto zna się na rzeczy, bo inaczej wymieni pół auta i problem nie zniknie. koleś do którego jeździsz widocznie nie umie wyregulować instalacji skoro masz takie problemy albo nie umie stwierdzić, co jest zepsute.

Comment

wtryskiwacze byly zatarte

Comment

Working...
                  X