Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ciężko pali na lpg

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ciężko pali na lpg

mam honde civic IV na gaźniku 1,3 i mi cięzko pali na lpg........pomóżcie koledzy.....

na zimnym czy ciepłym silniku?? odpalac się powinno na benzynie a później przerzucac na lpg.
    Śmierć jeździ szybko.... Więc trzeba być szybszym od niej....

Comment

na cipepłym i zimnym....

Comment

nie do końca ale obstawiałbym parownik. jak sprawa z filtrami: powietrza i gazu???z parownik był czyszczony? (wylewany taki zielony syf?)
        Śmierć jeździ szybko.... Więc trzeba być szybszym od niej....

Comment

oki dzięks

Comment

filterek gazu

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
            Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Witam.
              Miałem podobny problem. U mnie poszły do wymiany filtr powietrza i gazu, oraz parownik do regeneracji (Warto samemu zrobić bo nie jest ciężko i trudno a mechanik skasuje nawet jak za zamontowanie nowego). Ale tak naprawdę to pomogło czyszczenie kolektora ssącego. Wiadomo że przy gazie wszędzie gromadzi się nagar. Jest fajny środek w sprayu do czyszczenia gaźników i przepustnic (rozpuści nawet najbardziej zatwardziałe g....no ). Ile dasz rade to wytrzyj szmatką a co głębiej siedzi to się przepali. U mnie po operacji chwilkę pokaszlał bo nie mógł przełknąć tego syfu ale po paru sekundach jak ręką odjął.

Comment

Working...
              X