Witam. Mam problem ze swoją Jundzią 1.5 +Lpg 93r. A wiec szarpie, strzela z tłumika, nie równo pracuje i ma taki dziwny odgłos pracowania jak jakiś traktor. Jak się nią jedzie to nie ma mocy,tak jakby paliwo nie dochodziło, bo chwilami przerwie to i jedzie normalnie, tak się dzieje na gazie, natomiast na benzynie jest podobnie tyle, ze z mocą nie ma problemu, ale za to faluje na obrotach. Jaka może być przyczyna? Dodam, że wymieniłam już kopułkę, przewody, i 3 świece bo z jedną jest problem z wyjęciem. Zaczęło się tak dziać gdy przyszła zima.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Brak mocy, przerywa i nie równ pracuje
Collapse
X
-
strzela na gazie bo do gazu muszą byc idealne swiece i problem może tkwic w tej własnie swiecy z która jest problem z wyjęciem, a co do mocy na gazie to wymien filterek od gazu i powinno pomóż, faluje na benzynie bo dawno nie było jezdzone na paliwku, trzeba wlac i dobrze przebutowac na etylina przez jakies 20km
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
Comment