Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Antykorozja podwozia śląsk

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Antykorozja podwozia śląsk

Hej, chciałbym w swojej Hondzie zrobić antykorozję podwozia. Czy ktoś z Was robił gdzieś na śląsku i może coś polecić? Jak już mam zapłacić to chcę żeby to dobrze zrobili a nie trysnęli na czarno ;/

Sam sobie odpowiem po prawie 2 latach

Wkońcu zrobiłem konserwacje podwozia u siebie. Robiłem w Chorzowie o tu - https://konserwacja-podwozia-chorzow...edium=referral

Jestem zadowolony. Wydaje się że facet się przyłożył i zrobił zgodnie ze sztuką. Wszyscy mówią że antykorozję najlepiej samemu zrobić - wiadomo. Nikt się nie przyłoży do własnego auta jak ty sam no ale wiadomo problemy z miejscem gdzie to zrobić :P Ale jestem zadowolony z pracy tego gościa. Dobry kontakt, jak było coś nie tak to dzwonił. A po wszystkim wysłał mi kilkadziesiąt zdjęć z kolejnych etapów konserwacji. Dodatkowo można było sobie podjechać zobaczyć postęp prac co też jest plusem.

Comment

Jaką chemią to zrobiłeś?

Comment

Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
        Jaką chemią to zrobiłeś?
        Masz link do strony firmy, która wykonywała pracę. Na stronie informują, że używają środków Noxudol.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Własnie szukam firmy, która zajęłaby się moim Civiciem. Do Chorzowa mam rzut beretem. Na ile dni oddawałeś im samochód ? Dostałeś jakąś gwarancję na ich usługę ??

Comment

na 3 dni oddawałem. Nie bez gwarancji

Comment

Odświeżam temat. Ktoś korzystał jeszcze z usług tej firmy z Chorzowa, w której użytkownik "pablof1fan|" konserwował podwozie ? Dziwne, że nie dają gwarancji, choć dwa lata rękojmi obowiązuje zapewne na podstawie kodeksu cywilnego.
              Sam po 10 latach użytkowania Civica IX myślę, żeby zrobić to i owo na podwoziu i nadwoziu. Zaczynam się rozglądać gdzie i za ile.

Comment

Working...
              X