Hej, chciałbym w swojej Hondzie zrobić antykorozję podwozia. Czy ktoś z Was robił gdzieś na śląsku i może coś polecić? Jak już mam zapłacić to chcę żeby to dobrze zrobili a nie trysnęli na czarno ;/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Antykorozja podwozia śląsk
Collapse
X
-
Sam sobie odpowiem po prawie 2 latach
Wkońcu zrobiłem konserwacje podwozia u siebie. Robiłem w Chorzowie o tu - https://konserwacja-podwozia-chorzow...edium=referral
Jestem zadowolony. Wydaje się że facet się przyłożył i zrobił zgodnie ze sztuką. Wszyscy mówią że antykorozję najlepiej samemu zrobić - wiadomo. Nikt się nie przyłoży do własnego auta jak ty sam no ale wiadomo problemy z miejscem gdzie to zrobić :P Ale jestem zadowolony z pracy tego gościa. Dobry kontakt, jak było coś nie tak to dzwonił. A po wszystkim wysłał mi kilkadziesiąt zdjęć z kolejnych etapów konserwacji. Dodatkowo można było sobie podjechać zobaczyć postęp prac co też jest plusem.
-
Zamieszczone przez Theo74 Zobacz postaJaką chemią to zrobiłeś?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Odświeżam temat. Ktoś korzystał jeszcze z usług tej firmy z Chorzowa, w której użytkownik "pablof1fan|" konserwował podwozie ? Dziwne, że nie dają gwarancji, choć dwa lata rękojmi obowiązuje zapewne na podstawie kodeksu cywilnego.
Sam po 10 latach użytkowania Civica IX myślę, żeby zrobić to i owo na podwoziu i nadwoziu. Zaczynam się rozglądać gdzie i za ile.
Comment
Comment