Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

specyfiki do łatania tłumika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• specyfiki do łatania tłumika

Witam. Czy ktoś z forumowiczów korzystał kiedyś z takich specyfików do łatania dziur w tłumikach? Chce poznać opinie na temat tego typu rzeczy gdyż musze załatać dziurke w tłumiku.

witam mój teść miał nie dużą dziure,wyciął opaskę zpuszki po piwie zacisnął po obu stronach opaskami,ale to jest na krótką metę ok. 2miechy.pozdrawiam

Comment

Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest ja zaspawac. Chyba ze tlumnik jest juz w oplakanym stanie to lepiej go wymienic bo za jakis czas pojawi sie nastepna.

Comment

ja zalepilem dziure wielkosci kciuka poxipolem jezdilem z 3 lata i nic doiero obok wypaliła sie kolejna po odkreceniu tlumika zeby ja zalepic okazalo sie ze jest wiecej dzior od gory wiec nie zastanawiałem sie tylko wymienilem aly tlumik i jest cacy

Comment

jest specjalna masa -coś jak poxilina-skutecznie łata przedmuchy... co do spawania
          mam mieszane uczucie-jak blacha zobaczy palnik to w zasadzie poleci szybko...ale tez w zależności jaka jest dziura

Comment

nie polecam łatać specyfikami tłumika lepiej zdiagnozować i kupić nowy bądź zaspawać dziurę ale wybór należy do ciebie , choć wiem że jest drogo jeżeli chodzi o tłumiki i katalizatory ale warto zainwestować parę zł i mieć spokój już na kilka lat

Comment

Working...
            X