Nie mam nic przeciwko takim portalom, choc syriuszteam napisal sama prawde - "Wszystkie te wyłudzacze kasy, danych, zakłócacze relacji międzyludzkich, ogłupiacze...." Ale tez swoje plusy maja...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
oficjalny profil civicforum.pl na Facebook'u
Collapse
X
-
Moja ko-Hankahttp://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R
Szerszeń by grzes41gthttps://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
sigpic
-
Jakoś żyje bez tego albumu wizerunków i dobrze mi z tym.
Może to się kiedyś zmieni jak udział w tym realnie ułatwi mi w czymś życie, ale jak na tą chwilę to minusy przysłaniają mi korzyści jakie z tego wynikają, co widzę na bieżąco na przykładzie mojej córki.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
przykro stwierdzić ale tak patrząc na stronę forum na facebook to moim zdaniem z forum ma wspólne tylko nazwę i kilka fotek uzytkowników (sprzed kilkunastu miesięcy). Mnie ta strona nie przekonuje, nie dzieje sie nic co z forum ma wspólnego. Ja uważam, że fajnie by było jakby były wrzucane aktualniejsze zdjęcia, wybierane zdjęcia które są interesujące, fajnie wykonane.
Dla mnie to jest po prostu kolejna strona o hondzie a nie facebook Civic forum...Moje EP4
http://www.civicforum.pl/showthread....P4-by-Ciri-%29
A czy Ty odwiedziłeś już dzisiaj naszą stronę na Facebook?
https://www.facebook.com/Civicforumpl
Comment
-
Zamieszczone przez Ciribati Zobacz postaprzykro stwierdzić ale tak patrząc na stronę forum na facebook to moim zdaniem z forum ma wspólne tylko nazwę i kilka fotek uzytkowników (sprzed kilkunastu miesięcy). Mnie ta strona nie przekonuje, nie dzieje sie nic co z forum ma wspólnego. Ja uważam, że fajnie by było jakby były wrzucane aktualniejsze zdjęcia, wybierane zdjęcia które są interesujące, fajnie wykonane.
Dla mnie to jest po prostu kolejna strona o hondzie a nie facebook Civic forum...
- Udało Ci się umieścić tam chociaż jeden post z informacją dotyczącą Forum?
- Którykolwiek z administratorów otrzymał od Ciebie jakąkolwiek informację odnośnie zawartości profilu albo propozycję zmiany czegokolwiek?
- Wyraziłaś ochotę umieszczenia w profilu zdjęcia swojego samochodu?
Jeszcze wymieniać, czy na początek wystarczy?
Konstruktywna krytyka jest zawsze mile widziana, ale krytyka dla samej krytyki nigdy, więc sobie najzwyczajniej daruj.
A stwierdzenia typu "wybierane zdjęcia które są interesujące" albo ""fajne wykonanie" mają w sobie taką dawkę merytorycznych wskazówek na przyszłość, że po prostu powalają.
Comment
-
Login - uwazam, że sa osoby odpowiedzialne za ten profil i jeśli biora za cos odpowiedzialność to chyba nie na zasadzie "jestem ważniejszy przez to" ale również robia coś aby ten profil się rozwijał. Moim zdaniem on po prostu stoi w miejscu. Ze względu na to - nic nie dzianie się - nie jest atrakcyjnym profilem dla nikogo.
Pamietaj równiez Loginie, że nie każdy będzie walił drzwiami i oknami ze zdjęciami i propozycjami.
Czasami ważne jest też aby ktoś, kto za coś odpowiada wziął sprawy w swoje ręce i wyszedł z jakąś inicjatywą.
Wypowiadam się również jako osoba z boku która w ogóle nie widzi powiązania profilu facebook z civic forum. Nie widzę żadnej informacji o zlocie, fotkach ze zlotu (kilka przeciez jest) nie ma zmian. Może warto aby osoba która się zajmuje face'm (przeglądając tematy z działu "Nasze auta" zaproponowała właścicielowi czy można jego fotkę umieścić na facebooku - to miłe wyróznienie uważam).
Również prosze bez uwag, że ja nic nie robię - fakt - nie robię bo na profil civica na facebooku nie wchodzę - ze względu na powyzsze uwagi. Jest to błędne koło bo nic się nie dzieje - bo uzytkownicy nic nie robią - ale to nie jest tak wielki nasz obowiązek jak osoby która za to wzieła odpowiedzialność.
Uważam, że sam się tym Login usprawiedliwiasz.Moje EP4
Comment
-
Zamieszczone przez Ciribati Zobacz postaLogin - uwazam, że sa osoby odpowiedzialne za ten profil i jeśli biora za cos odpowiedzialność to chyba nie na zasadzie "jestem ważniejszy przez to" ale również robia coś aby ten profil się rozwijał. Moim zdaniem on po prostu stoi w miejscu. Ze względu na to - nic nie dzianie się - nie jest atrakcyjnym profilem dla nikogo.
Pamietaj równiez Loginie, że nie każdy będzie walił drzwiami i oknami ze zdjęciami i propozycjami.
Czasami ważne jest też aby ktoś, kto za coś odpowiada wziął sprawy w swoje ręce i wyszedł z jakąś inicjatywą.
Wypowiadam się również jako osoba z boku która w ogóle nie widzi powiązania profilu facebook z civic forum. Nie widzę żadnej informacji o zlocie, fotkach ze zlotu (kilka przeciez jest) nie ma zmian. Może warto aby osoba która się zajmuje face'm (przeglądając tematy z działu "Nasze auta" zaproponowała właścicielowi czy można jego fotkę umieścić na facebooku - to miłe wyróznienie uważam).
Również prosze bez uwag, że ja nic nie robię - fakt - nie robię bo na profil civica na facebooku nie wchodzę - ze względu na powyzsze uwagi. Jest to błędne koło bo nic się nie dzieje - bo uzytkownicy nic nie robią - ale to nie jest tak wielki nasz obowiązek jak osoby która za to wzieła odpowiedzialność.
Uważam, że sam się tym Login usprawiedliwiasz.
Comment
-
Ciri jak piszemy o profilu FB to są to uwagi do nasz wszystkich, nie tylko do Logina - ja też jestem jednym z administratorów profilu, więc to uwaga tak samo do mnie jak do Niego. Tak czy owak, ja Ci dziękuję za IMO jednak dość konstruktywną krytykę i konkretne uwagi, które zamierzam przemyśleć. To co napisałaś tu:
Zamieszczone przez Ciribati Zobacz postaDla mnie to jest po prostu kolejna strona o hondzie a nie facebook Civic forum...
Zamieszczone przez Ciribati Zobacz postaze względu na powyzsze uwagi. Jest to błędne koło bo nic się nie dzieje - bo uzytkownicy nic nie robią - ale to nie jest tak wielki nasz obowiązek jak osoby która za to wzieła odpowiedzialność.
Jakbyś jednak miała pomysły na FB, to jak widzisz jakaś pomoc / zaangażowanie bardzo by Nam się tam przydały
Zamieszczone przez Butler Zobacz postaale jak na tą chwilę to minusy przysłaniają mi korzyści jakie z tego wynikają, co widzę na bieżąco na przykładzie mojej córki.Last edited by Alix; 14-06-2014, 13:38.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Chłopaki... dla mnie strona na facebooku to taki "skrót" tego co się dzieje na forum.
Nie ma tam żadnego info np. o koszulkach, spotach, zjazdach. Większość nie zagląda tam bo po co?
Strona na facebook to również reklama tego forum. Strona reprezentacyjna (dla mnie na tej samej zasadzie co naklejki na auto i ramki).
Dużo osób nie przegląda stron wszystkich użytkowników z tematów "moje auta" jednak administratorzy przeglądają praktycznie każdy. Wchodząc na face'a i widząc jakieś auto z V gen. zachęci mnie to wejścia w temat tej osoby i sprawdzenie jak on doszedł do tej formy która ma. Jest to strona dla użytkowników a nie ma tam nic co ich dotyczy.
Moim zdaniem aby lepiej było powinno być:
- więcej fotek aut użytkowników
- więcej informacji o spotach, zjazdach itp. (wiem, że tego nie ma dużo ale jednak jest!)
- więcej info o akcjach jak koszulki, naklejki, ramki itp.
Propozycja rozwiązania:
- wyznaczcie jedną, dwie osoby które będą za to odpowiadały. Wtedy nie będzie trzeba się tłumaczyć, że każdy admin za to odpowiada i odpowiedzialności nie zwalać na innych :P
Nie sądzę również, że po tym jak wprowadzicie jakiekolwiek zmiany ludzie będą walić drzwiami i oknamiale może powolutku, z czasem coś zacznie się dziać.
Moim zdaniem (powtarzam moim zdaniem) strona na facebooku nie jest dobrą reklamą dla tego forum.Moje EP4
Comment
-
Rozszerzono ekipę Facebookową i wzbogacono profil zgodnie z sugestiami - dzięki za konstruktywną krytykę i pomysły Ciribati ! Przemówię liczbami - 420 x like
Tych,którzy nie widzieli odmienionego profilu albo nie widzieli go wcale - zapraszamy!............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
486 x Like? O 1/4 więcej tj. 100 osób... w 2 tygodnie ? Wow
............................C I V I C
.
.
Comment
-
Właściwa osoba na właściwym miejscu. Jak na moje teraz przydałoby się w tym Ciri wesprzeć Prawda ALIX?np fotorelacją
Czekam z niecierpliwoscia bo moze sie przydac do dalszego rozwoju mojej tworczosci
Last edited by Adaszek123; 25-06-2014, 21:51.
Comment
-
Zamieszczone przez Adaszek123 Zobacz postaWłaściwa osoba na właściwym miejscu.
Btw. w takim świetle post 19 nadaje się tylko do zamiecenia pod dywan.
Comment
-
Adaszek spokojnie, wszystko w swoim czasieEX Civic FN1
EX Civic ED7
EX Civic EP2
EX Civic FD7 FL
EX Civic FN2
EX Civic FG1
EX Civic FD7
EX Civic EM2
EX Accord CL3
EX Accord CG8
EX Civic MB6
EX Civic MB4
EX Civic MB2
Comment
-
Zamieszczone przez thunder Zobacz postaMoim skromnym zdaniem proponowałbym dodawać do zdjęć oraz opisu wyposażenia, link do tematu użytkownika z danym autkiem.
Comment
Comment