Życzę powodzenia w sprzedaży. Naprawdę. Ja moją już próbuje 3 miesiąc sprzedać i ani jednego telefonu nawet nie miałem. Cenę wystawiłem niższą niż takie same które wystawiają w komisach hondy. Więc sprzedać to auto nie jest łatwo.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak skrzywdziło mnie moje nowe auto...
Collapse
X
-
bo teraz jest taki okres, że mało kto wybuli 60 czy 70 k na auto.
Sam sprzedaje Civica VII za ok 6k i też cicho.
Czytając ten temat to cieszę się ze mam szrota z USA z silnikiem 2.0
-
W tych 10% też się mieszczę, a to dlatego, że w okresie 2 lat użytkowania (13 tyś. przebiegu) w samochodzie: wymieniono atrapę chłodnicy (piszące czujniki), 2 x stelaż fotela kierowcy ( wadliwa regulacja wysokości), 2 x kalibrowano radar ( błędy systemu CMBS) amortyzator klapy bagażnika (pocił się) + nawracający notorycznie problem z piszczącymi hamulcami, a w ostatnim czasie (dzięki info. z forum) odkryłem rudą na rantach drzwi.
Wszystko to w aucie za ponad 100 tyś.
Więc jakby to powiedzieć czuję się mocno zawiedziony tym bardziej, że planowałem z 10 lat autem pojeździć z tego przynajmniej połowę bezproblemowo.
Comment
-
Zamieszczone przez A-Max Zobacz postaWięc jakby to powiedzieć czuję się mocno zawiedziony tym bardziej, że planowałem z 10 lat autem pojeździć z tego przynajmniej połowę bezproblemowo.
Comment
-
Zamieszczone przez Marek S. Zobacz postaHondę kupowałem licząc na odpoczynek od ciągłych wizyt w warsztatach z poprzedniczką, czyli insignią.
Powiem tak, piszcie o HC o tych "świerszczach" ale nie wymieniajcie z czego się przesiadacie, bo wychodzi mi na to że nie będę miał nic do kupienia... i znowu zostanie Honda. No tak miałem 4 razy z rzędu.. no ja też chciałbym czymś innym... a nie tylko honda i honda. (no teraz jest mała zmiana ale to się nie liczy
).
(przepraszam to jest O.T w tym temacie, jak coś to usunę.)Last edited by rambo7; 22-04-2020, 14:08.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Niektóre wpisy na tym forum przypominają mi opinie hoteli na stronach biur podróży, ktoś kupił wakacje za 1,5 kk od osoby na Wyspach Kanaryjskich All Inclusive i narzeka że fugi między kafelkami nie są proste lub że na kolacje nie było homarów i kawioru każdego dnia a serwis sprzątający zostawił paproszek pod łóżkiem, Oczywiście samochód ma swoje wady ale u konkurencji jest tak samo lub dużo gorzej, Moim zdaniem na podstawie moich doświadczeń winę w Polsce za taki stan rzeczy ponosi gwarant. Znajomy był na serwisie swojej Hondy w Belgi i powiedział że ASO w Polsce jeżeli chodzi o podejście do Klienta to trzeci światLast edited by Gość; 23-04-2020, 07:39.
Comment
-
Ale to też zależy od danego punktu ASO, ja swój IX gen przez cały czas użytkowania (5 lat) serwisowałem w ASO w Łodzi i nie pamiętam by kiedykolwiek coś było nie tak, zawsze byłem zadowolony pomijając trochę przewartościowane ceny. Teraz mamy Astrę i 2 serwisy ASO w okolicy i to jest dopiero trzeci świat, aż tęsknię za ASO HondyZa to Seat w moim mieście ma serwis na poziomie premium, najlepszy w jakim kiedykolwiek bywałem. Wiele zależy czy właścicielowi się chce i potrafi zmotywować obsługę.
CIVIC IX 1,8/142KM
Comment
-
Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz postaNiektóre wpisy na tym forum przypominają mi opinie hoteli na stronach biur podróży, ktoś kupił wakacje za 1,5 kk od osoby na Wyspach Kanaryjskich All Inclusive i narzeka że fugi między kafelkami nie są proste lub że na kolacje nie było homarów i kawioru każdego dnia a serwis sprzątający zostawił paproszek pod łóżkiem, Oczywiście samochód ma swoje wady ale u konkurencji jest tak samo lub dużo gorzej, Moim zdaniem na podstawie moich doświadczeń winę w Polsce za taki stan rzeczy ponosi gwarant. Znajomy był na serwisie swojej Hondy w Belgi i powiedział że ASO w Polsce jeżeli chodzi o podejście do Klienta to trzeci świat
Któryś raz już czytam że u innych jest gorzej. Nie sądzę. Nowy civic jest na gorszym poziomie niż megane które jest średnio o 20 tyś tańsze.Last edited by Fireblade929; 24-04-2020, 13:15.
Comment
-
Chłopie przestań już wymyślać głupoty i wypisywać takie rzeczy.
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaale chyba od auta klasy civica można wymagać aby działały czujniki parkowania
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaczujniki wycieraczek czy świateł
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaA tutaj nowe auta mają efekt skórki pomarańczowej( szczególnie czerwony)
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postapasowanie zderzaka tylnego i progów pozostawiające wiele do życzenia
Comment
-
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaA tutaj nowe auta mają efekt skórki pomarańczowej( szczególnie czerwony)
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaspasowanie zderzaka tylnego i progów pozostawiające wiele do życzenia
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaChłopie przestań już wymyślać głupoty i wypisywać takie rzeczy.Last edited by Stach13; 24-04-2020, 14:27.
Comment
-
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz postaA tutaj nowe auta mają efekt skórki pomarańczowej( szczególnie czerwony
Jakim modelem Bentleya do tej pory jężdziłeś ?
Comment
Comment