Witam. jestes ciekaw jak bylo to obejrzyj. https://www.youtube.com/watch?v=JUpL...eature=related YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 2/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 3/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 4/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 5/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 6/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 7/8 YouTube - 11 września Niewygodne fakty (Lektor) - part 8/8
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
11 wrzesnia niewygodne fakty
Collapse
X
-
choc bym chcial to i tak nie obejze bo mi sie nie chce a poza tym w tv ostatnio chyba z 10 filmow na ten temat bylo , zdania sa podzielone i nie ma juz nad czym sie rozwodzic
wojna trwa 8 rok nikogo wazniego nie zlapali bin laden sobie dalej zyje ludzie niewinni gina polacy pojechali do iraku nie wiadomo po co wojna chyba tylko po to aby rope wywiezc z iraku i taka prawda
-
zgadzam sie z biolim , szkoda tylko naszych bo za co gineli ???VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
-
Obejrzałem wszystko, profesjonalnie zrobiony dokument. Nie podzielę się moim zdaniem na ten temat, ponieważ prawdy i tak się nie dowiemy, a nie lubię gdybania.
Dzięki za podesłanie linków.
Comment
-
Ja obejrzałem ten film juz jakiś czas temu i szczerze mówiąc zmienił mi się znacznie pogląd na tą sprawę. Zbyt dużo pytań, zbyt dużo niejasności jest po tych wszytskich wydarzeniach. Podstawione i przygotowane cieżarówki na odbiór kasy, ubezpieczenie na parę dni przed wypadkiem od ataków tererorystycznych... wybuchy w budynku na niższych piętrach zanim się zawalił, zapadniecie się budynków do środka (jak przy zaplanowanych wyburzeniach) i wiele wiele innych. Bardzo fajny i ciekawy dokument. Polecam
Comment
-
Zamieszczone przez bioly21 Zobacz postachoc bym chcial to i tak nie obejze bo mi sie nie chce a poza tym w tv ostatnio chyba z 10 filmow na ten temat bylo , zdania sa podzielone i nie ma juz nad czym sie rozwodzic
wojna trwa 8 rok nikogo wazniego nie zlapali bin laden sobie dalej zyje ludzie niewinni gina polacy pojechali do iraku nie wiadomo po co wojna chyba tylko po to aby rope wywiezc z iraku i taka prawda
Dobrze ze tego posta napisac ci sie chcialo. moze i bylo 10 filmow na ten temat w tv ale sa tacy co nie widzieli i z chęcią zobacza. z tego co sie orientuje tego wydaja w tv nie puscli,a jest najleprze z tych wszystkich ktore ogladalem.Last edited by Sebulerbin; 16-09-2009, 00:15.
Comment
-
Najlepsze jest to ze zawsze pokazuja ( przynajmniej ja tak widzialem) filmy gdzie główną rolę odgrywają tutaj te trz Boeingi. Natomiast pierwszy raz widzę dokument, który fakycznie podważa autentyczność tego co sie stało. Znając amerykańców to bardzo możliwe, że ustawili całe zdarzenie, aby mieć pretekst do rozpoczęcia wojny. Po prostu któś miał i pewnie ma nadal kompleksy i niespełnione marzenia.
Comment
-
Zamieszczone przez silver30 Zobacz postaPo prostu któś miał i pewnie ma nadal kompleksy i niespełnione marzenia.
Comment
-
Zamieszczone przez Sebulerbin Zobacz posta... i dobre pieniądze
Comment
-
A nie wydaje się Wam, że taki zamach był amerykanom bardzo na rękę? Pretekst do najazdu na kraje arabskie jak znalazł. Amerykanie ciągle się w coś mieszają, narzucając pokój metodą wojenną. Ciekawe, co jeszcze nam przygotują.
Tak na marginesie - kto szkolił bin Ladena i spółę? Hamburgery. I przez przypadek obróciło się to przeciwko nim? Nie wydaje mi się..
Comment
Comment