illusion-vendetta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przy jakiej muzyce się ścigacie??
Collapse
X
-
Zamieszczone przez bartholomew982 Zobacz postasarin katatsubasa no tenshi (one winged angel) z walki Clouda z Sephim z filmu Final Fantasy Advent Childrengenialnie sie przy tym jedzie
ale i tak wole moj silnik słyszeć tak jak z niskich obrotów np 3 bieg gaz do dechy. Z moim tłumikiem i stozkiem normalnie brzmi jak silnik boxera czy cos jak subaru impreza
miodzio :*
Comment
-
Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Comment
-
Może trochę odbiegam od normy ale mi dobrze robi ten kawałek pasuje później do miny przegranego:
A gdy chce się trochę "wkręcić" to sobie zapuszczam
Ale to tylko marne substytuty dźwięku jaki wydaje V-tec od 5.000 rpm.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU Kokodzambo i do przodu to moje haslo!
Gdybym byla blachara, polecialabym na Ciebie...
Ale nie jestem, wiec lece na Twoje auto!
Comment
-
Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
-
Jeżeli ktoś naprawdę chce się pościgać (najlepiej na przygotowanym torze oczywiście, aby nie narażać innych)... to zawsze wyłącza muzykę. Trzeba słyszeć, kiedy opony jękną, kiedy piszczą, a kiedy się poddają... kiedy łykną brudu narzuconego na asfalt, kiedy zahaczą o malowanie (teraz strasznie niebezpiecznie obmalowują wyloty z rond, nie można obrać optymalnego toru jazdy szczególnie na mokrym bo się leeeeeci na farbiegłupota + powód części wypadków poza tym, że wielu nie potrafi się na rondach odnaleźć...), czy jest uślizg (szczególnie, że przecież nie mamy szper...), czy ręczny zatrzymał tylne opony czy tylko je spowolnił itd. itp.
Z muzyki Paradise Lost też lubię, krążki Gothic i Draconian Times nawet bardzoNatomiast świadomie raczej nie słucham np. Meshuggah czy Iced Earth czy innych powermetalowych bandów w aucie bo budują mi takiego speeda że mógłbym za łatwo stracić prawko
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
Comment