Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bezwypadkowa okazja TVN Turbo

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bezwypadkowa okazja TVN Turbo

Oglądał ktoś to? Mi po obejrzeniu nasuwa się w sumie jeden wniosek: jako klienci sami tego nieświadomie chcemy to raz a dwa myślimy, że pecha to mają inni, ale nam się uda.
    Niemniej jednak naszła mnie jeszcze jedna refleksja, może nawet rozwiązanie jakieś tego: fotka wwożonego auta do kraju z momentu przekraczania granicy plus vin. I w net !przy zakupie wchodzęvna www, znajduję swoją igiełkępo nr vin i.... decyzja należyndo mnie. Podejrzewam, że sporo osób by odpuściło okazyjne oferty.
    Tak, wiem, projektb nierealny pewnie z powodów wielu....
    www.4kolkaszczescia.pl

Handlarze nie takie manewry są w stanie obskoczyć. Jakie wałki wyczyniają, żeby skręcony licznik zalegalizować to się w głowie nie mieści. Nie mam płatnej telewizji i TVN Turbo chyba już z rok nie oglądałem i myślałem, że już sobie dali spokój z tymi śledztwami, a jednak. Walka z wiatrakami, a przecież wystarczy trochę odżałować na przegląd auta w dobrej stacji i już wiadomo, czy było bite i o ile skręcono licznik. Jak ktoś się nie zna, to dobry mechanik takie rzeczy wychwyci.
    Jednak masz rację, naiwnych nie brakuje. Ludzie się nadal łapią na dziadka i płaczącego Niemca
    Pozdrawiam Czarodziej
    Mój Szogun

Comment

Working...
    X