logotvl.jpg
Best Motoring / Hot Version - Japoński magazyn motoryzacyjny wydany po raz pierwszy w 1987 roku utrzymujący swoją unikalną formule aż do dnia dzisiejszego. Tłumaczenia niestety brak, tylko w kilku filmikach znajdziemy Angielski napisy lub lektora a szkoda bo informacji jest naprawdę sporo, myślę, że warto chociaż na to wszystko popatrzeć, recenzję wyglądają naprawdę ciekawie, auta od razu bez ceregieli były testowane na torze przez najlepszych kierowców z JTCC, D1 Grand Prix i Formuła Nippon, bo w sumie kogo interesowały inne nudne kwestie?
Dodatkowo mamy specjalne ''challenge'' gdzie nasze Hondy i Japońce spuszczają solidny łomot samochodom z innego zakątku globu, mamy pojedynki Japońców, VTEC Club, Togue Battles itp.
W tych filmikach naprawdę czuć sportowego ducha Hondy, podrzucam filmiki w których Civic gra główną rolę, bądź w nim występują, po resztę odsyłam na YT, z łatwością w propozycjach znajdziecie inne filmiki 
PREZENTACJA I TEST CIVICA EG:
TEST CIVICA TYPE-R (EK)
CIVIC EG ORAZ CRX EF8 VS MX-5, AE86, STARLET EP82, RX-7, VIVIO
SPOON EG6 VS TUNERZY
SPOON CIVIC TYPE R EK9
Best Motoring / Hot Version - Japoński magazyn motoryzacyjny wydany po raz pierwszy w 1987 roku utrzymujący swoją unikalną formule aż do dnia dzisiejszego. Tłumaczenia niestety brak, tylko w kilku filmikach znajdziemy Angielski napisy lub lektora a szkoda bo informacji jest naprawdę sporo, myślę, że warto chociaż na to wszystko popatrzeć, recenzję wyglądają naprawdę ciekawie, auta od razu bez ceregieli były testowane na torze przez najlepszych kierowców z JTCC, D1 Grand Prix i Formuła Nippon, bo w sumie kogo interesowały inne nudne kwestie?

PREZENTACJA I TEST CIVICA EG:
TEST CIVICA TYPE-R (EK)
CIVIC EG ORAZ CRX EF8 VS MX-5, AE86, STARLET EP82, RX-7, VIVIO
SPOON EG6 VS TUNERZY
SPOON CIVIC TYPE R EK9
Comment