Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Filmiki naszych Hanek!
Collapse
X
-
Filmiki naszych Hanek!
Tagi: Brak
-
Civic ED7 H22 ITB's powered by www.tecnogarage.com
Civic ED7 H22 ITB's powered by TECNOGARAGE.com
tecnogarage civic H22 ITB "TTR"
Last edited by Adaszek123; 24-09-2015, 16:30.
Comment
-
Last edited by Adaszek123; 24-09-2015, 16:30.VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
-
Film jest OK, chociaż nie lubię takich wstawek zdjęciowych które są na początku.
Mam taką propozycję. Jeśli macie jakieś filmy, takie jak hayboss wstawił to można by było założyć nowy temat w którym były by linki do takich filmów ale nie na youtube ale na np. rapidshare. Były by to filmy w dużej (oryginalnej) rozdzielczości. Sam chętnie nagrał bym sobie takie filmy na DVD i oglądał na TV, ale te z youtube mają słabą jakość.
Co o tym sądzicie?
Hayboss jak masz możliwość to wstaw na rapidshare ten filmik w oryginalnej rozdzielczości, na pewno go pobiorę
Comment
-
spoko dzisiaj wieczorem postaram sie to zrobić >VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
-
-
Gremlas, To już nie ten sam samochód co po kupnie. Zmiana bezapelacyjnie na lepsze. Tak samo jak z moim. Gdyby ktoś zobaczył go od razu po zakupie to by się załamał. Mech rósł na lewym przednim reflektorze
Ale kolego, te ramki Fiata to byś zmienił, najlepiej na klubowe. Zapisy są. Za małą monetę będą.Last edited by przemo_wb; 22-06-2009, 19:05.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
Comment