Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

na krawędzi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• na krawędzi

Kraków, o mały włos od wypadku. W roli głównej Civic

Tak się jeździ po Krakowie A czemu ja niby musiałem malować swojego civica, też był z Kr
    Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
    sigpic

Comment

To pewnie była sportowa wersja, 500 koni z naklejką SPORT, zakazać .

Comment

Wakacje mojego przyjaciela

Miało być pięknie.......

Comment

Piękny dzwonek . Tego matoła z tą przyczepką należało by jeszcze zlać zanim przyjechała by Policja. Matoły próbują wyprzedzać autem z przyczepom tak jak by jechali bez niej.

Comment

Matoł - łagodnie powiedziane...

Comment

Zamieszczone przez tomq Zobacz posta
              Kraków, o mały włos od wypadku. W roli głównej Civic
              Bardzo ładnie się zmieścił, nawet ten na lewym pasie nie hamował nic, płynnie pojechali obydwaj dalej

A tego miotło jak szatana tą szkodą.

Comment

Gdzie widzicie że on tą Skodą próbuje wyprzedzać? Jak dla mnie to są dwie opcje:
                1. Stracił panowanie na prostej np. od wiatru. Przyczepka nie mała, nie wiadomo jak wiało.
                2. Przysnął sobie na chwilę (1:22-1:23), obudził się po przekroczeniu pasów ruchu (1:24), zbyt szybka kontra i po ptakach.
                Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Z wiatrem bocznym to bez przesady. Co do przyśnięcia to musiał by się wypowiedzieć autor filmika. IMO najechał na pas celem zobaczenia co jest z przodu, tam nieco pod górkę było może czegoś nie widział.

Comment

Nie no to było głupie. To że masz Honde , nie oznacza że musisz jeździć jak wariat.

Sent from my LG
                    Last edited by bykuman; 02-09-2015, 19:22.

Comment

Zamieszczone przez bykuman Zobacz posta
                      To że masz Honde , nie oznacza że musisz jeździć jak wariat
                      Ja bym to stwierdzenie rozszerzył do: "To że masz auto, nie oznacza..."
                      Btw. raz widziałem "kaskadera", w ruchu ulicznym wszedł w wąski zakręt 90 stopni jadąc szybko (100-kę może miał na oko). Wszedł w ten zakręt ale tak go rzuciło że czwarte koło miał pół metra w powietrzy a bryka jaką jechał to był stary Fiat Tempra (seryjny). No ale to sportowe auto, 500 koni, zakazać... .

Comment

Working...
                      X