Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gust Muzyczny?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ktoś bił z nami rekord gitarowy Guinessa we Wrocku???

20160501_160057.jpg

Kurde córka miała poantybiotykowe zapalenie jelit i była sraczka zamiast Guano Apes i Within Temptation wieczorem, co za masakra Dzieci to kupa szczęścia ze zbyt dużym naciskiem na kupę
    ............................C I V I C
    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
    . .
    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Tak był pobijany rekord ilości muzyków gitarowych grających jednocześnie utwór Hendrixa "Hej Joe". Z tego co usłyszałem w radio to im się udało i pobili swój poprzedni rekord o 12 osób więcej niż poprzednio. Nie pamiętam ale grubo ponad 7 tys muzyków zagrało razem.

Comment

Byłem z rodziną tuż przed 16tą jak zaczynali grać...szkoda że się nie zgadaliśmy

Comment

A widzisz, szkoda!

Zamieszczone przez elmer32 Zobacz posta
          Nie pamiętam ale grubo ponad 7 tys muzyków zagrało razem.
          7356 zarejestrowanych Mój syn był jednym z nich. Ja niestety nie umiem grać na niczym poza nerwami, tylko kibicowałem i służyłem za transport, a potem za fundatora słodkiej nagrody w lodziarni obok za wyczyn - takie życie
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Coś mi mówiło żeby do ciebie zadzwonić, też byliśmy w lodziarni z córką. .. że też nie słucham wewnętrznego głosu. Ps. Też nie gram na żadnym instrumencie. .. jedynie na nerwach i czasami w ch..ja

Comment

Ja niestety również nie mogę pochwalić się zdolnościami muzycznymi ale córka coraz lepiej wymiata na flecie poprzecznym. Ma flet Yamahy - Hondy nie było.

Comment

Dla wszystkich fanów motoryzacji

Moja

Comment

Working...
                X