Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

R.I.P. Paul

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• R.I.P. Paul

Pewnie większość z Was już o tym wie, ale przytoczę dla pozostałych - w sobotę 30 listopada zginął w wypadku samochodowym podczas imprezy charytatywnej Paul Walker, znany z roli Briana O'Connora w serii filmów Szybcy i wściekli. Miał 40 lat.

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Seria szybcy i wściekli bez niego już nie będzie tym samym, nawet jak już się tasiemiec robił, fajnie dalej się oglądało.

Comment

c'est la vie
      [*] R.I.P.[*]

Comment

Zmarł tak jak grał - w szybkim aucie... Szkoda, bo F&F chociaż już ostatnio bardziej "zabili go i uciekł" a nie film o samochodach, ale bez Niego nie będzie już tym samym
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Kolega przycisnął za mocno i odlecieli do innego świata...
          Trochę bezsensowna smierć choc sam Walker mówił: If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling...
          Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

A dopiero co oglądałem z nim "Takers"...
            Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Comment

Musze poweidzieć zonie by mnie za każdym razem namietnie zegnała bo jak wsiadam do hondy to mam niesamowity zaciesz ...

Comment

Working...
              X