Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy wasze kobiety...czy wasi faceci...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czy wasze kobiety...czy wasi faceci...

...lubią jazdę na wysokich obrotach ?
    bo moja zawsze narzeka ze piłuje silnik i jak nie przestane to sie do mnie nie bedzie odzywać ;p to ja jej wtedy mowie ze znam moją Hanie jak wlasną kieszen i wiem ze lubi takie pieszczoty wtedy faktycznie sie nie odzywa przez jakis czas

a jak jest u Was ?
    Honda Civic VI | 1997 r |3D| 1,4 i 90KM | szczęśliwy posiadacz

Moja żona akurat jeździ Hanką i musiałem ją nauczyc jazdy ekonomicznej, tzn zmiana biegów przy 2,5 - 3 tys obrótów oraz, że silnik należy włączać gdy kontrolka pompy wyłączy się. poza tym moja narzeka że bardziej dbam o Hanię niż o nią hehehe

Comment

To chyba typowe.Moja żona też mowi ze bardziej dbam o hanke niż o Nią.Pozatym zawsze krzyczy jak krece hanke wysoko i jak za szybko jadeAle to może i nawet dobrze.Zawsze jakis dodatkowy hamulec psychiczny

Comment

Ostatnio od mojej usłyszałem ze jak nie mam co robic z pięk=niędzmi to niech ie wydaje na Hanię tylko na nią a to tyczylo sie tego, ze chce do mojej dolozyc nakladki na zderzaki oraz na boki. i chce dolozyc do mojej kilmatyzacje bo niestety nie mam jej w standardzie

Comment

Ja przykleiłem coś takiego,ale nie pomaga.................Ale jak jadę sam,to pokazuję "pazura" ale z umiarem po moich przygodach
          Załączone pliki
          ビートル ジョン

Comment

a moja jest inna i sama lubi w kęcić hanie w 7 he he mam dużo łatwiejsze życie niż wy !!!!
            VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
            powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
            Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

lol

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
              Ja przykleiłem coś takiego,ale nie pomaga.................Ale jak jadę sam,to pokazuję "pazura" ale z umiarem po moich przygodach
              Buhahaha dobre ja też musze sobie taką wlepe sprawić
              D14A4, SOHC, 16V, 1396 cm ,90 KM

Comment

ja do swojej to juz sil nie mam,jak jade jak szatan to mowi ze zapierd.. na pogrzeb
                "gdzie sie tak spieszysz" a jak jade 50-60 to ze jezdze jak emeryt i jeszcze jak krzywo zaparkuje to nie wysiadzie dopoki nie poprawie , a jej na to ze jak zrobi prawko to sama bedzie parkowac ,pamietajcie kobieta zmienna jest

Comment

Zamieszczone przez samuraj Zobacz posta
                  ..pamietajcie kobieta zmienna jest
                  święta prawda ...
                  Honda Civic VI | 1997 r |3D| 1,4 i 90KM | szczęśliwy posiadacz

Comment

Czyli ja też nie jestem sam. Jak tylko Hania wchodzi na 4 tys obrotów to się zaczyna, znowu piłujesz ten silnik. Nie zacznę mówić a ona znowu: wiem, wiem Honda lubi wysokie obroty.
                    Jeśli chodzi o wydawanie kasy na Hanię, nie ma wielkich problemów, dała mi jednak motywację że jak dostanę jakiś mandat to za tyle samo ona chce coś do ubrania bo skoro stać mnie na mandat to na zakupy teżpowinno. Pomaga bo od roku zero wykroczeń
                    Jeśli pomogłem postaw piwko

Proszę o klik: http://www.gangsters.pl/index.php?polec=86532

Comment

Faktycznie dobra motywacja, tylko pytanie czy twoja kobieta tez ma prawko?

Comment

Moja kobita wiecznie mówi, że bardziej dbam o Civica niż o nią ... Co do szybkiej jazdy to raczej nie ma nic, przeciwko, chociaż jak ostatnio wracaliśmy z nad morza i zbliżałem się do 170km\h to zaczęła trochę panikować.
                        http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=12570

Comment

to chyba juz kazdy tak ma ze slyszy ze bardziej dba o hanie niz o swoja kobiete

Comment

Moja kobieta tak sie wkreciała w dbanie o H ze czasami mycie samochodu zajmuje poł dnia. A no i na mechanice sie troszke zna. Lubi wysokie obroty ale nie lubi szybko jezdzic. Powyzej 120km/h ma lęki

Comment

Working...
                            X