Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Z życia razem kobiety i mężczyzny humorystycznie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Z życia razem kobiety i mężczyzny humorystycznie

Zamieszczone przez rambo7
    od kilku lat łażę i po wszystkich gaszę światło, bo się pali w kuchni jak nikogo nie ma, panie ida się kąpać to w pokoju TV i światło się świeci i laptop jest na chodzie bo lekcje sie robi. Jestem najgorsza menda oszczędnościowa .
    skąd ja to znam...
    ja pytam:
    - po co się tam pali światło jak nikogo tam nie ma?
    obie odpowiadają w ten sam sposób:
    - bo ja zaraz będę tam szła...
    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
    skąd ja to znam...
    ja pytam:
    - po co się tam pali światło jak nikogo tam nie ma?
    obie odpowiadają w ten sam sposób:
    - bo ja zaraz będę tam szła...
    Panowie... potrzebuję wsparcia psychicznego, bo nikt tak nie rozumie faceta, jak inny facet.

Załóżmy temat o kobietach , ale nie tak stricte chamowato tylko tak życiowo.... no to są fakty. Nie jednemu łatwiej będzie jak się dowie że nie jest sam .

Lcfr, leżę ...., no to jest mega! czy one są wszystkie po jakimś identycznym kursie ?

no to dalej:
    - chcesz mnie... no wiesz ...
    - nie.
    - czemu nie?
    - bo nie.

dalej:
    - nóż do chleba ... kroję chleb...
    - przyszła pani domu, ukroiła sobie i tym samym długim nożem w ząbki posmarowała masłem ... i wrzuciła do zlewu.
    - czemu używasz noż do chleba ...do masła? ...jak ja teraz mam ukroić chleb?
    - umyj sobie.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Ja to nazywam sobie cena spokoju. Nie gonie nikogo za nic ani za nic sie nie napinam. Wystarczy rozdzielnosc majatkowa i wspolplacenie za pewne rzeczy jezeli chodzi o druga polowke. Tak samo z niepomytymi naczyniami. Najwyzej czekam az zgnije, smrodu nie wytrzyma predzej druga strona Dlatego warto miec duzo sztuccow / talerzy Dobra jest tez zasada "przyjdzie koza do woza" - jako od faceta predzej czy pozniej beda czegos od Was potrzebowac, zwykle predzej niz pozniej. Wtedy pytasz tylko a czy noz umyty po sobie i swiatlo wylaczone...? Wystarczy byc bardziej cierpliwym od Nich i przelamac impas raz, drugi, piaty. Potem problem znika.

P.S. trzeba oczywiscie wytrzymac jak skała atmosfere "po drodze". Ale zapewniam, warto.
      Last edited by Alix; 11-10-2022, 10:11.
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Z życia razem kobiety i mężczyzny humorystycznie

W związku z tym, że każdy ma jakieś przygodny to warto się wspierać, gdy czasem błahe rzeczy nas irytują (przerzuciłem by nie śmiecić w technicznym dziale).

a może i my faceci coś robimy na co nie zwracamy uwagi? ...no ja jestem idealny więc nie wiem . (filmiki, inne zajawki też mogą być ).
        Last edited by rambo7; 14-10-2022, 07:43.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
        X