Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jubiler Krakow

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jubiler Krakow

Panowie,

Mimo, ze mieszkam w Krk juz spory kawalek to nie jestem jeszcze dobrze zorientowany jesli chodzi o te sprawy.

Moze ktos ma namiary albo moze polecic jakiegos dobrego jubilera ze zlotem. Oczywiscie zeby skory ze mnie nie sciagnal.

Nadszedl ten czas kiedy trzeba pomyslec o drugiej polowce i Hanie przesunac troszeczke na bok

Pozdrowki
    The 1st. - EJ9
    The 2nd. - ES7
    The 3rd. - FD7
    The 4th. - CU2
    ------------------------------------------------------------------

Ostatnio sam uganiałem się za tym tematem i po objeżdżeniu kilkunastu jubilerów wybór padł na klasykę w apart.
    Obejrzałem kilkaset na stronach internetowych i nawet się zdecydowałem na zakup aczkolwiek siła wewnętrzna kazała mi to sprawdzić i całe szczęście.
    Może to nie odpowiedź w Twoim temacie ale warto zobaczyć na żywo bo efekt wizualny zdjęcie/real jest całkowicie odmienne
    Powodzenia kolego i życzę jak najmniej przejechanych km i jak najszybszego wyboru co nie jest łatwe

Comment

No wlasnie mam upatrzone ale widzialem tylko w i-sklepie apartu.

salonow Apartu nie brakuje wiec mozna zabrac numer produktu i zobaczyc na zywo i ocenic.

Dzieki wielkie za rade robie to pierwszy raz i generalnie dla mnie to niemale pieniadze i szkoda byloby utopic w jakims g*wnie.

Ale moze ktos cos jeszcze poleci

Pozdrowki
      The 1st. - EJ9
      The 2nd. - ES7
      The 3rd. - FD7
      The 4th. - CU2

Comment

Heheh Widzę, że nie tylko ja myślę o tym wydatku Jest nas więcej... sesese :P Też szukałem po internecie, teraz czas iść obejrzeć jak te cuda na żywo wyglądają.
        Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Ja już ze 3 widziałem... Cholera na zdjęciach ładne kamyczki a w realu takie maciupcie :/ Przychodzi taki czas ze auto musi ustąpić

Nic działamy jak już coś upatrze to może się pochwalę
          The 1st. - EJ9
          The 2nd. - ES7
          The 3rd. - FD7
          The 4th. - CU2

Comment

Ostro. Cóż nikt tego nie napisał to ja napiszę:
            Przemyśl to dwa razy bo potem będzie za późno ;D, to życiowy błąd.

(cicho, cicho, po co ma mieć lepiej niż reszta ;P)

Comment

Hehe,

Spokojnie. Wiele nocy już nie przespałem... Doszedłem do wniosku ze nie ma co myśleć bo wyłysieje od tego.

Jak to mówią z babami źle ale bez nich gorzej
              The 1st. - EJ9
              The 2nd. - ES7
              The 3rd. - FD7
              The 4th. - CU2

Comment

Udalo sie

Poszedlem sladem Karla jestem bardzo zadowolony z wyboru. Obym nie tylko ja byl zadowolony
                The 1st. - EJ9
                The 2nd. - ES7
                The 3rd. - FD7
                The 4th. - CU2

Comment

Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
                  Udalo sie

Poszedlem sladem Karla jestem bardzo zadowolony z wyboru. Obym nie tylko ja byl zadowolony
                  Gratuluje wyboru, szybki jesteś

Comment

Nie ma sie co pierniczyc jak jest kasa bo za chwile by nie bylo i kupa

krotka pilka
                    The 1st. - EJ9
                    The 2nd. - ES7
                    The 3rd. - FD7
                    The 4th. - CU2

Comment

Tylko nie przegnij z doręczeniem nabytku. Wszystkie ciastka i napoje z niespodzianką odradzam ;D.

Comment

Zamieszczone przez Crisownik Zobacz posta
                        Nie ma sie co pierniczyc jak jest kasa bo za chwile by nie bylo i kupa

krotka pilka

To fakt ale w moim przypadku było tak że znalazłem coś co mi się podobało i było super na zdjęciu ale po obejrzeniu jednak wspomniany przez Ciebie kamień/brylant/diament czy inne .... zawsze były za małe i w sumie pół roku to kupowałem ciągle dokładając do interesu
                        masakra
                        Ale cieszę się że Tobie to poszło sprawniej i mam nadzieje że wybrance się spodoba
                        Posłuchaj rady Joy-a bo zapewne on to przechodził i po ugryzieniu pączka musiał zbierać na wymianę zębów w Suchej Beskidzkiej
                        Joy oczywiście to jest Joke

Comment

Nie nie Panowie zadnych takich akcji.

Zwykla wycieczka do Zakopanego na weekend a najodpowiedniejszy moment mam nadzieje uda mi sie wyczuc tylko trzeba bedzie byc ciagle gotowym

Co do samego kupna... wiedzialem ile mniej wiecej moge wydac i znalazlem cos co mi odpowiadalo i jak zobaczylem w sklepie to jeszczeladniejszy niz na zdjeciu
                          Troche poszlo $$ ale jestem bardzo zadowolony

PS. wycieczka juz jutro
                          The 1st. - EJ9
                          The 2nd. - ES7
                          The 3rd. - FD7
                          The 4th. - CU2

Comment

no to powodzenia

Comment

Tylko nie wręczaj go na moście nad potokiem
                              Ze wzruszenia zadrżą Ci ręce, wpadnie na dno i masz gotowy ponowny wydatek hihihihihihi
                              Gratulacje i najbardziej pogodnego z weekendów życzę

Comment

Working...
                              X