Cześć. Co myślicie o szczepieniu przeciw covid 19?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
szczepienie przeciw covid 19
Collapse
X
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postagkill... nie zaczynaj... ...nie wywołuj zlotu czarownic ....
Badania, wykresy, tabelki, szczepionka z największą i najmniejszą ilością kresek, która lepsza
Comment
-
Ja się już zaszczepiłem (pierwsza dawka) i, jeśli tylko będzie taka możliwość, szczerze polecam. Żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałem. Widzę teraz jednak, jak bardzo się myliłem, kiedy pisałem, że przez sceptyczne nastawienie Polaków do szczepień, wiosną lub jesienią czekają nas kolejne fale epidemii. Owszem, czekają, ale przez fatalną organizację tego przedsięwzięcia. Patrząc na tempo szczepień, można sądzić, że ruchy anty-szczepionkowe to teraz najmniejsze zmartwienie rządzących...Last edited by MiCyran; 05-01-2021, 14:33.
Comment
-
Zamieszczone przez MiCyran Zobacz postaJa się już zaszczepiłem (pierwsza dawka)
Comment
-
Nie musiałem długo czekać, kiedy ktoś o to zapytaNie, nie, szczepionkę otrzymałem z racji wykonywanego zawodu. Ale jeśli chodzi o TVP i gorący od kilku dni temat szczepień wśród celebrytów, to widzę ogromną niekonsekwencję, bo nie można jednocześnie nawoływać do szczepień i na każdym kroku podkreślać, jakie to luksusowe i deficytowe dobro.
Comment
-
Zamieszczone przez MiCyran Zobacz postaŻadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałem.
Comment
-
-
Zamieszczone przez MiCyran Zobacz postaJa się już zaszczepiłem (pierwsza dawka) i, jeśli tylko będzie taka możliwość, szczerze polecam.
nie rozumiem tylko czemu watek znajduje sie w dziale 'humor'Last edited by fishdick; 05-01-2021, 16:49.
Comment
-
Ja jeśli tylko będę miał możliwość i nie będę musiał w jakiejś kilometrowej kolejce czekać to zaraz idę się zaszczepić. Lepiej zapobiegać, niż leczyćMoja ko-Hankahttp://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R
Szerszeń by grzes41gthttps://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
sigpic
Comment
-
Zamieszczone przez m26 Zobacz postaTaki to pożyje-trzecia ręka już w styczniu.
Comment
Comment